Corp la corp cu paparazzo 1

a) Sunt negru. Apar la teveu. Ma imbrac in fel de fel de culori tembele. Deci… modul undercover e greu de reusit.

b) In acelasi timp nu ma duc la mondenitati. N-am treaba cu cafenelele care au si renumele de studio-uri foto pentru revistele de scandal. Nu sunt fashion. Nu fac chestii spectaculoase.

Din melajul asta a lui a + b rezulta ca apar destul spre foarte rar la revista. Ca e Ciao, ca-i Cancan, VIP, Star, Spy sau alte chestii degustate si vanate pe larg de vedetii si vedeatele noastre, apar arareori si in ipostaze cuminti.

Totusi, daca iei fetele cunoscute de la noi la rand, o sa vezi ca fata de paparazzi sunt doua atitudini mari:

1) vedetele care iubesc sa apara; nu conteaza cum, nu conteaza unde, in ce ipostaza, ce fac, cu cine… nu conteaza cat timp moaca le sta mandra sau stramba intr-un colt (sau, Doamne-ajuta!, pe toata pagina!);

2) vedetele care urasc sa apara; ca sunt insurati si cam smotocesc amante, ca sunt gay si se dau hetero-feroci, ca sunt saraci si incearca sa tina spoiala bogatiei opulente sus… nu conteaza, urasc sa apara.

Si in timp ce categoria 1 se arunca si in fata autobuzului daca vad un aparat foto, categoria 2 ar arunca oricand in fata aceluiasi autobuz paparazzo care tocmai se chinuie sa le traga moaca in poze.

Ca sa fiu sincer… pe mine ma lasa usor rece. Am o viata total plictisitoare din punctul lor de vedere, nu ma dau opulent, nu fac pisulica in locuri publice, nu dau cu teancuri in bani de zici ca-i arunc de la balcon. Articole despre mine au tot fost, doar cateva m-au deranjat intr-adevar si asta numai pentru ca au fost minciuni sfruntate, aberatii sau denaturari mizerabile a realitatii.

Deci, eu m-as plasa undeva la mijloc intre cele doua categorii. Nici nu ma deranjeaza din cale-afara sa apar, caci asta e… eu am ales meseria asta, dar nici nu pun mana pe flinta si satar cand vad cate un nene care se chinuie sa ma prinda cu mucul in nas.

Acestea fiind zise, saptamana trecuta, duminica, pe o plaja din Navodari… restul intr-un post ce va sa vie mai tarziu, acum sunt la serviciu si ma striga umanii!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] dupa cum spuneam in preambulul despre paparazzi, eram pe o plaja cuminte din […]

  răspunde-i
 • Oana
  • 07.08.2009

  Ha-ha…pai cine a trecut intr-o anume zi din saptamana trecuta pe la plaja cu siguranta a avut o surpriza placuta sa-l vada pe cabral acolo, servind de zor:)…cel putin pentru noi asa a fost

  răspunde-i
 • nina
  • 07.08.2009

  Nu stiu de ce, am impresia ca stiu ce s-a intamplat. 🙂

  răspunde-i
 • sonia
  • 07.08.2009

  TU Iubesti oamenii!iar aceste cuvinte ti se potrivesc perfect:
  “iubirea este indelung rabdatoare,
  este plina de bunatate,
  Iubirea nu este invidioasa,
  Iubirea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuvincios,nu cauta folosul sau,nu se aprinde de manie,nu se gandeste la rau ,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar.
  Iubirea sufera toate,crede toate,nadajduieste toate,rabda toate.
  Iubirea nu piere niciodata!

  răspunde-i
 • […] posteaz? un articol pe blogul s?u în care vorbe?te de dou? tipuri de celebrit??i: Totusi, daca iei fetele cunoscute de […]

  răspunde-i
 • white rose
  • 06.08.2009

  Astept continuarea Cabral..!

  ..esti un mare om(si nu ma refer la inaltimea ta)..te apreciez pt ceea ce reprezinti..stii sa intelegi oamenii cand au nevoie..ai ramas..uman..!de-ar fi toate vedetele ca tine..tara asta ar deveni un picut mai buna..

  cu mult respect…

  răspunde-i
 • yna
  • 06.08.2009

  bai cabrale:))) de unde ii luati frate pe aspirantii astia la celebritate:))) ce tre sa fac daca vreau si eu la povestirile de noapte:))) fac o poezie?:D [am murit aseara de ras cu aspirantul ala:)) ]

  răspunde-i
 • […] postează un articol pe blogul său în care vorbeşte de două tipuri de celebrităţi: Totusi, daca iei fetele […]

  răspunde-i
 • LoreenCroft
  • 06.08.2009

  denaturari mizerabile ALE realitatii

  răspunde-i
 • pe plaja din Navodari?!?! :))))) la nudisti?
  nici nu vreau sa imi aduc aminte prin ce rusine am putut trece…efectiv imi era rusine de mine cate matarangi au vazut ochii mei.
  eu imbracata toata, cu rucsac in spate cautand cortul H2O…si o ditamai gloata de barbati mandii cu dansa in soare…stateau drepti ca stejarii romaniei…iar eu ca apucata o luasem la galop rugandu-ma sa nu mai imi sara vreuna in cale… si eu care credeam ca-i roz…:))))

  deci… pe acolo ai fost? :))))

  răspunde-i
 • Loading...