Concurs: peisaj de iarna. Romania. 2009-2010

Va aduceti aminte de Rasarit de soare? Dar de Iarna 2008-2009?

S-au strans atunci niste poze superbe, si nu venite de la profi ci de la din-astia ca noi, magici amatori. Asa ca, daca tot ne-a terorizat iarna asta cu nameti, hai s-o punem de-un concurs!

Cea mai frumoasa fotografie de iarna. Nu conteaza decorul… poate fi urban sau rural, in spatele blocului sau in varful muntelui, pe pisc sau pe plaja… trebuie sa se vada iarna si sa fie o poza care sa merite sa fie votata (stiti ca nu-mi place sa dau eu verdictul, se va vota deschis).

Premiul: un abonament de un an la revista Photo Magazine. Nu ma apuc acum sa laud revista, cine-o stie… stie. Cine nu… s-o caute (eu cred ca merita fiecare leut!)…

Asadar, astept fotografiile prin mail la peisajdeiarna[at]cabral[punct]ro, sau la voi pe blog.

Pe masura ce ajung, fotografiile vor fi publicate pe pagina concursului Iarna 2009-2010 in Romania.

Conditii de participare:

– sa fie poza ta (sunt admise maxim 3 pentru fiecare participant);

– sa fie o poza facuta in Romania;

– daca esti blogger fa un post la tine pe blog si pune poza acolo, cu un link catre pagina concursului (Iarna 2009-2010 in Romania);

– fiecare poza sa aiba maximum 400kb.

Pozele nu vor fi folosite in nicio campanie, nu vor fi vandute sau instrainate, nu vor fi publicate nicaieri altundeva decat aici pe blog sau in Photo Magazine (sper sa fie fotografii atat de bune incat sa poata fi publicate si in revista!).

Inscrierile in concurs se incheie pe 15 martie la orele 24:00. Apoi voi publica un post in care sa poata fi votate pozele finaliste.

Concurs realizat cu ajutorul

si

FIE SA CASTIGE… CINE MERITA!

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...