CONCURS: Mesaje si urari de Craciun

Asa cum spuneam cu totii anul trecut, ne-am acrit cu totii de mesaje cretine de sarbatori, alea cu “caldura, calea, lumina, speranta, bucuria” si alte emanatii siropoase si false.

Asadar, concursul pentru mesaje si urari de Craciun puncteaza decisiv si hotarator mesajele misto. Important este continutul dar conteaza si forma in care respectivul mesaj este transmis.

Scrie aici in comentarii (sau posteaza la tine pe blog cu link incoace ca sa-l vad) mesajul care crezi ca lasa in urma cretinatatile impersonale primite de obicei in perioada asta, poti castiga un cos de Craciun pe care sa-l “rezolvi” cu tine si cu ai tai sau pe care-l poti oferi cadou in perioada asta.

Concursul asta vrea, lasand premiul la o parte, sa faca oamenii sa inteleaga ca mesajul ipocrit si fals intim, trimis la toata agenda din telefon, toata agenda de mailuri sau toata lumea din lista de messenger, aduce mai multe ponoase decat foloase, transmite un mesaj invers decat cel dorit.

Apropos, daca nu te pricepi, daca n-ai timp, daca nu ai chef, daca nu stii de unde sa cumperi cadouri pentru Craciun iti dau un pont: cosdeCraciun.ro

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...