Concurs: IARNA 2008 IN ROMANIA

Sunt pasionat de fotografie si asta de multi ani, am fost insurat cu unul dintre cei mai prolifici si versatili fotografi profesionisti din Romania (Luana Ibacka), am si avut impreuna mai multe studiouri foto, am invatat si stiu destule pentru un prosumer, zic eu.

Din pacate nu am destul timp, asa cum nu am pentru multe pentru care as vrea sa am, nu am tot timpul Rebel-ul si trusa lui cu mine, dar cand se intampla ceva, atunci cand vad ceva interesant ii trag un cadru macar cu telefonul mobil…

Din colectia mea (cred ca am peste 10.000 de fotografii) cred ca partea cea mai interesanta si spectaculoasa sunt peisajele. Am bagat nasul acum prin hardurile pe care-mi tin toptanul de memorii vizuale si mi-am dat seama ca mi-e dor sa vad un peisaj de iarna misto si spectaculos.

Deci, CONCURS TAICA! Cea mai misto poza de iarna din Romania! Nu ne rezumam la peisagistica, orice poza care este relevanta intr-un anume loc, urban sau nu, cu sosele, masini, munti sau vai, cu oameni sau fara, poate intra in concurs. Trebuie insa sa se inscrie in tag-ul IARNA 2008 IN ROMANIA.

Daca esti blogger, poti pune poza la tine pe blog si sa dai link incoace, daca nu apare trackback baga si un comentariu…

Se premiaza cu un card de memorie de 4GB, formatul care va conveni castigatorului.

Concursul este deschis de astazi si pana pe 15 ianuarie. Cele mai misto poze primite pe mail (eu[at]cabral[punct]ro) vor fi publicate de-a lungul timpului pana pe 15 ianuarie si vor fi selectate 3 pentru vot public.

Concursul nu este sponsorizat de nimeni, eu platesc premiul, daca ai o firma  si vrei sa-i faci publicitate vino si creste premiul si te ajut cu promovarea.

Hai cu pozele celelalte, prima a venit deja in avans…:

(prima poza intrata in concurs, primita pe mail acum ceva zile)

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...