Concurs > cum sa-mi cumpar un laptop? Ghid de cumparare.

macbook_white Daca tot am vorbit de rolul util al blogosferei, am sunat azi la MTR Press*, la musiu Leon Arhire,  care, inainte sa-i fie patron lui MTR, mi-e mie prieten.

Dupa o intrebare scurta gen “Ba, care e parerea ta despre bloguri?”, am primit un raspuns in mare parte sarcastic. Pentru a sintetiza rapid, ideea este ca rolul util al blogosferei romanesti este acela de defulare. Ne-am certat putin, am mai negociat putin, cert este ca am pus-o de un concurs.

Daca tot se scrie mult, hai sa facem macar o parte din ce se scrie util…

Se premiaza cel mai bun ghid de cumparare a unui laptop. Atentie, nu vorbim de review-uri ale diferitelor modele existente, vorbim de raspunsul la intrebari de genul “Ce sa caut atunci cand imi cumpar un laptop?”.
Sau “cum se cumpara un laptop, in functie de ce anume aleg un laptop?”.
Sa presupunem ca eu sunt un tut (masculinul de la tuta), si ca-mi doresc un laptop.

Si atunci te intreb pe tine:
– ce sa caut cand aleg un laptop?
– unde sa caut?
– dar de ce?
– ce fel de configuratie sa aleg, astfel incat sa-l pot folosi la cat mai multe chestii?
– ce conteaza atunci cand aleg un laptop?

Ideea este ca laptopul sa fie cat mai versatil, se pot da exemple pentru diferentierea criteriilor de cumparare in functie de directia dorita: gaming, internet&stuff, editare video, etcaecetera.
Daca vrei, te poti axa pe o directie pe care o cunosti, adica sa scrii despre laptop-ul pentru gaming si sa te referi numai la el. Alegerea va apartine.

Inca o data, nu te intreb ce marca sa-mi iau, ce dimensiuni, ce modele, sau la ce preturi… cu toate ca tu poti atinge si acest subiect. Directia este permisiva…

Textul trebuie sa aiba minim 3.000 de caractere, inclusiv spatii. Concursul se incheie pe 15.03.2008, la ora 12:00.

UN EXEMPLU ELOCVENT AICI!

Si pentru ca nu caut sa monopolizez nimic, postati cu incredere la voi pe blog materialele pe care le doriti inscrise in concurs si anuntati-ma.

Premiul pentru castigatorul concursului “Cel mai bun ghid de cumparare laptop” este un abonament de un an la revista CONNECT.

* MTR PRESS are mai multe titluri, CONNECT, AUDIO-VIDEO MAGAZINE, PHOTO MAGAZINE, LUXURY.

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...