Concertul Bon Jovi… si castigatorii sunt:

In primul rand vreau sa va spun ca-mi pare rau ca multi nu s-au descurcat cu setarile din Facebook si din cauza asta, din aproape 200 de inscrisi, nu am putut valida decat 87. Eu numarasem, cand am inchis inscrierile, 93… insa au fost cativa care au pus link-uri valide de mai multe ori si dupa ce am facut lista cu validati si am verificat sa nu existe dubluri, am scos din lista respectivele dubluri.

Cred ca ideea cu “spune cu cine ai vrea sa mergi la concert” a fost foarte buna, a generat o interactivitate mare chestia asta (ca sa nu spun si de faptul ca nu mai exista varianta “iau biletele si le vand“, caci iti sar cei din gasca in cap).

Pentru ca au fost mai multi care au intrebat de ce nu au link-urile validate le-am raspuns pe mail, si pentru ca am promis… o sa pun in post si captura de la extragerea efectuata cu ajutorul random.org (puteam face o extragere clasica, baga mana in bol si scoate-l de urechi pe norocos, dar am preferat varianta asta, sa nu existe discutii). De-altfel n-am facut eu extragerea, ca sa fie corect 100%.

Castigatorii vor primi un mail, ii rog sa raspunda cat mai repede cu datele de contact (adresa fizica de domiciliu si neaparat un numar de telefon).

Stiu, au fost doar 5 bilete si a trebuit sa fie ales un singur castigator, daca era dupa mine as fi dat bilete tuturor inscrisilor…!

Gastii castigatoare ii doresc distractie placuta la concertul lui Bon Jovi (care concert face parte din seria Vodafone Best Music), iar celorlalti castigatori le doresc auditie si vizionare placuta!

Si acum… filmul extragerii castigatorilor!

Explicatii: Primul nume extras ia biletele castigatoare. Urmatoarele 3 nume trase la sorti primesc cate un USB stick, editie limitata (fiecare stick contine 30 de hituri si 17 clipuri), iar urmatoarele alte 6 nume extrase primesc un CD Greatest Hits (16 hituri si 2 single-uri exclusive).

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...