Class 1, accident tragic in Dubai Grand Prix. Video.

Tribute to Mohammad Al Mehairi and Jean Marc Sanchez Class 1 Dubai Grand PrixMa uit deseori la Class 1. Mi se pare fascinant cat de aproape sunt oamenii aia de moarte, dar o sfideaza de fiecare data, apasand pe maneta aia si mai tare, si mai tare!

Multi ii compara cu pilotii de formula 1, sau cu cei din WRC. Eu zic ca-s mult mai departe… in timp ce pista de F1 e perfect asfaltata si pe-de-rost stiuta, in timp ce un traseu de WRC ajunge sa fie cunoscut de catre piloti pas-cu-pas, in Class 1 WPC (World Powerboat Championship)soselele lor“… se schimba odata cu fiecare pala de vant, maree, trecerea altui concurent…

Si iata ca, dupa ce Class 1 World Powerboat Championship 2009 a fost cunoscut ca un sezon fara probleme, a venit acest accident tragic care sa-l indolieze. Si mai trist este ca sezonul era aproape incheiat, cat despre accidentele mortale… nu s-a mai intamplat din anii “90!

Mohammed Al Mehairi si Jean Marc Sanchez au decedat in urma acestui accident. Mai jos am pus si un video, cu imagini din cockpit exact la momentul intamplarii accidentului, dar vroiam sa va arat altceva in filmul asta: misiunea de salvare a fost penibila! S-au miscat ca niste melci, s-au balbait, n-au stiut ce-au de facut, au pierdut timp la greu… poate ca oamenii aia mai aveau o sansa, dar…

Nota. Poza de mai sus (sursa) este facuta la ceremonia dedicata celor doi piloti, Mohammed si Jean-Marc, care s-a desfasurat in locul aproximativ unde s-a intamplat accidentul.

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...