ANGKOR WAT 4

Cele mai spectaculoase 25 de locuri din lume în topul Tripadvisor

Folosesc intensiv Tripadvisor, cred că – printre multele chestii internetice care fac mai mult mănâncă timpul și atenția –  este una dintre platformele care sunt cu adevărat utile.

Astăzi Tripadvisor a publicat topul celor mai spectaculoase locuri din lume.

Pe locul 1… Angkor Wat, Cambodgia.

Surse foto: 1, 2, 3, 4.

Pe locul doi Machu Picchu și pe locul trei Taj Mahal.

Surse foto: 1, 2.

Restul minunilor sunt de găsit aici.

Tu la care ai vrea să ajungi? Care-i TOP 3 personal?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Baldur
  • 03.12.2015

  Pacat ca am vazut atat de tarziu acest post! Din cele 25 am fost la 9. Din top 3 – la doua. Angkor Wat merita deplin locul 1. Este cel mai mare complex religios din lume. In Angkor te simti realmente mic. Dar nu este strivitor, are insa o maretie impresionanta.
  Vizitati Cambodia cat mai repede. Am fost de 2 ori la 4 ani diferenta si prefacerile sunt enorme. Insa, treptat, se ingradeste accesul direct la temple. Prima oara am haladuit cum vroiam, erau doar unele panouri cu “climb at your own risk”. La a doua vizita insa Ta Prohm-ul intrase in restaurare si puteai doar pe margine sa mergi. La Banteay Srei insa pa! acces in templu interzis, se vizita pe afara si doar un zoom bun al aparatului te ajuta sa prinzi detaliile alea uluitoare. Pe langa complexul din Angkor mai merita de vazut Prasat Prea Viahar.
  Ca top al experientelor (OK e un pic off topic) as mai pune – o vizita la Varanasi + asistat la o crematie; un sky burial in Tibet; o vizita intr-o piata asiatica; o vizita la o plantatie de ceai dar mai la munte; o vizita in piata de bijuterii din Yangon; o vizita la Tuol Sleng; o vizita la Ha Long Bay si multe altele….

  răspunde-i
 • Valentin
  • 05.06.2015

  Incredibil…in top nu-s piramidele si sfinxul dar este alcatrazul!

  • Bogdan
   • 06.06.2015

   Din ce vad, majoritatea obiectivelor turistice sunt biserici/ temple impunătoare. Cu voia domnului o sa avem și noi ditamai catedrala neamului și astfel nu vom mai fi ocoliți de turiști.
   Sa le scriu pe ale mele 3:
   -Sagrada Familia
   -basilica Sf Petru
   -machu pichu

  răspunde-i
 • Anouk_0501
  • 05.06.2015

  Topul meu personal ar fi asa:
  1. Ayutthaya Historical Park – Thailanda, mai exact un anume lucru care m-a impresionat – Wat Mahathat – unde se afla capul unei statui ale lui Buddha prins intre radacinile unui copac foarte vechi – uimitor sa vezi asa ceva!

  2. Venetia, cu tot ce inseamna ea, nu stiu cat de mult va mai rezista orasul asta superb, m-a incantat in mod deosebit si mi se pare de un pitoresc si de un romantism incredibile!

  3. Aya Sofia sau Hagia Sophia – Istanbul, intai a fost biserica crestina, apoi moschee imperiala, acum muzeu in Istanbul,
  minunat!

  4. Vatican – nu mai trebuie sa detaliez, nu?

  Din primele 3 loicuri d ela tine, vreau s avad Angkor Wat, Cambodgia. si il voi vedea. 😀 Trebuie 🙂

  • Cabral Ibacka
   • 05.06.2015

   Da, ai dreptate, zici bine. Mersi pentru share. 🙂

  răspunde-i
 • Loading...