Cea mai bună reclamă din ultimul timp

Cred că munca celor din publicitate este din ce în ce mai grea.

Era multă muncă de obicei, dar cum în ultimii ani noi am devenit extrem de selectivi și avem – parcă – un spam filter mental care este tot timpul pornit, livrarea mesajului devine… misiune imposibilă.

Ei bine, cei de la Asus au avut o agenție care a venit cu o idee simplă dar foarte tare: reclama creată din imaginația noastră, a oamenilor normali.

Ce a ieșit?

Da, simplu dar foarte funea. Asta în timp ce vorbește despre ZenFone 3 într-un mod natural.

Am văzut povestea asta la evenimentul de lansare al ZenFone 3, acum câteva zile, atunci când am și primit cadou un telefon pe care-l folosesc cu drag și spor.

Aveam un i6 roz împrumutat de la iPhone Doctor, acum butonez la acest Asus ZenFone 3. Pe care vreau să-l dau cadou săptămâna viitoare cititorilor mei.

Cum e telefonul?

Foarte tare! Neașteptat de tare.

Și mă refer la mai multe chestii pe care ăsta micu’ le are.

În primul rând designul este reușit, arată foarte bine, cu un ecran ce acoperă mare parte din partea frontală (77% din față este reprezentată de ecran).

asus-zenfone-3-fata-verso

Materialele folosite sunt de bună calitate, are 2,5D Gorilla Glass pe amândouă părțile, o ramă metalică fină și spectaculoasă încadrată într-o siluetă subțire de doar 7,69mm grosime.

La categoria tehnologie integrată punctează cu un cititor de amprente 360 poziționat pe spatele telefonului, sub cameră, ceea ce-l face ușor de folosit dar și cu un ecran FHD Super IPS+ (luminos, 500 nits).

Camera foto principală este foarte interesantă, având 16MP, dar ceea ce o face și mai tare este timpul foarte mic de focus (Phase Detection autofocus).

În plus, e dotat cu generația a doua de laser (generația 1 este cea de pe ˝vechiul˝Asus Laser).

Și mai are două chestii tari pentru cei care vor să fotografieze sau să filmeze chestii în mișcare: continuous autofocus și stabilizare de imagine (optică pe 4 axe și electronică pe 3 axe pentru video).

Lângă cameră sunt integrați și niște senzori de corectură a culorii, dar având în vedere că mai toți cei care fac poze cu telefonul folosesc și aplicații  de editare a imaginii… asta ar putea fi doar un moft.

Filmează UltraHD 4K.

asus-zenfone-3-fata-verso

Baterie? Cu 35% mai eficientă, comparat cu procesorul hălălalt, Spandragon 617. El are Snapdragon 625.

4Gb de RAM.

O chestie care mie-mi place foarte mult? High-Res Audio. Am scris de mai multe ori pe tema asta, standardul Hi-Res oferă o experiență audio foarte intensă.

Per total este un telefon care merită tot deranjul financiar, cu condiția să ai nevoie de specificațiile tehnice pe care le are.

asus-zenfone-3-giveaway-2-1De îl dau? Pentru că-mi place să împart cu cititorii mei. Acum am un telefon luat împrumut, unul roz, dar o să mă descurc eu cumva, tot timpul pare că-mi iese.

Cum îl dau?

În primul rând trebuie să fii cititorul blogului și să ai deja un comentariu aprobat pe cabral.ro.

În al doilea rând… eu ți-am povestit despre frumusețea asta de telefon. Tu povestește-mi într-un comentariu de pe blog  despre un om frumos din viața ta. Soția sau soțul, iubita sau mama, tatăl sau logodnicul… știi tu ce oameni frumoși ai în viața ta (pe blog, nu Fb sau alte platforme).

Zo? 🙂

Later edit: știi că-mi place să fiu corect. Dacă ai mai comentat la mine și cumva softul mă înșală și-mi zice că nu… dă-mi un semn și vedem cum o reparăm. 😉

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...