loc de sunet (1 of 1)

Ce sistem de sunet ai acasă?

Later edit: Bre, sunteți foarte tari! Am început să iau comentariile la rând, să văd cât de tare mi s-ar potrivi opțiunile voastre. Mulțumesc frumos pentru timpul donat mie, o să mă folosesc sigur de ce ați scris! 🙂

Ca să-ți spun pe scurt, de câteva luni lucrăm la un spațiu foarte simpatic, un fel de studio-casă.

E un concept mai diliu, pus la care de Omid Ghannadi împreună cu Andreea, un spațiu industrial… dar intim. Sunt câteva stiluri complet diferite acolo, dar care par să se înțeleagă de minune – cel puțin pentru ochiul meu needucat.

Ei bine, spațiul ăsta are o zonă de “living”, unde două canapele superbe au ajuns să stea ușor stinghere pentru că n-am fost în stare să aleg un sistem de sunet decent.

Adică am ales… dar am luat un soundbar, că astea-s ultima fiță acum.

O bășină. Se aude bine doar într-un spațiu mic. Și-atât.

Așa că m-am gândit că poate s-o găsi cineva care să mă ajute cu un sfat (așa cum s-a întâmplat și cu ochelarii, da-v-ar Dumnezeu sănătate, maică! Vede băiatu’ ca un uliu… și mai e și culeanu, puțin, așa. 😀 ).

S-o găsi un om viu, să-mi dea un sfat de brand / sistem pe care l-a probat, zic.

Aici nu vorbesc de specialiști, că am câțiva prieteni care efectiv asta fac de foarte mulți ani… dar ăștia-s nebuni! N-am de gând să-mi vând mașina pentru o boxă și-un cablu!

Spațiul este măricel (vreo 80mp), dar nu vreau să dau jos tencuiala, n-aș vrea ceva foarte puternic. Dar aș vrea să “miște”, totuși…

Sunet curat, desigur… dar nu punem muzică pentru inginerii de sunet. Să sune curat, cu o izolare bună a frecvențelor și cu o dinamică frumușică.

Și destul de versatil să fie, zic… să ducă și un 2+1 frumos de muzică, dar și un 5+1 de film.

Știu, nu e simplu… și Moș Crăciun nu există.

Dar poate-mi spui, totuși, ce soluție / sistem / brand ai găsit pentru tine… poate vă faceți timp să dați niște piste de verificat, sunt șanse să găsesc ceva la care nu m-am gândit.

Dați cu branduri și link-uri, nu e niciun stres…

Mulțumesc frumos și nerăbdător. 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...