Caut un bărbos sensibil

Later edit 2:

Nu te supăra pe mine, îți spun cu inima deschisă: a fost foarte amuzant să citesc cât de sensibili suntem noi, bărbații.

– Bună, sunt Mihai și sunt un băiat tare sensibil…

Genul ăsta de afirmație, atunci când o mai și scoți puțin din context, scoate din orice bărbat toată masculinitatea.

Mi-am dat seama aseară, când îi explicam unui prieten venit în vizită, cum eu sunt foarte sensibil și cu piele delicată.

Pe om l-a bușit râsul…

– De ce râzi?!

– Îți dai seama că mă uit la un animal de 2m și 120 de kile… care-mi spune suav că el e sensibil și delicat, da?

Mda, m-a bușit și pe mine râsul… și-așa și cu postul acesta cu bărboși sensibili, plin de comentarii cu de-ai noștrii ca brazii… dar brazi sensibili!

Mai rău a fost să văd câteva zeci de comentarii venite de la doamne care, în loc să-și pună ferocii masculi pe treptele gloriei nestăvilite, afirmau în public despre ei chestii de genul ”Am și eu un plângăcios sensibil care suspină ca un prunc atunci când vine vorba de bărbierit!”. Așa ceva?! In-ad-mi-si-bil! 😀

Acum care e ideea… cei de la Philips nu s-au așteptat la un răspuns atât de puternic din partea cititorilor mei. Adică nu se așteptau să găsească atâția bărbați sensibili pe-aici… gândindu-se că publicul meu este cu preponderență feminin. Degeaba le arăt eu cifrele care zic că împărțeala este foarte aproape de 50-50… doar evenimente ca astea arată că suntem amestecați aproape perfect pe-aici…

Care e ideea: luând în calcul interesul foarte mare față de aparatul oferit în teste, cei de la Philips au suplimentat cu încă un S7000.

Sigur, asta nu înseamnă că se dă câte unul pentru fiecare, înseamnă doar că au curaj să riște și mai mult… dacă aparatul nu face treaba vor avea doi bărboși sensibili supărați, nu numai unul.

Și ca să spun și la cine merg aparatele…

Edward Aninaru

… primul merge la un domn care s-a apucat recent de blogging și care pare că are și probleme cu sensibilitățile la bărbierit, omul care are bărbosul.ro (în poza de mai sus stă uimit bărbosul Edi Aninaru, pe care l-am găsit dând un interviu pe bărbosul.ro);

… al doilea aparat merge la Dana, pe care a și prins-o iubitul făcându-l de ocară în văzul oamenilor. Drept pentru care și-a luat fatality… :))

Later edit 1: mi-ați dat fatality. Peste 200 300 de comentarii. Mi-ați blocat ziua de mâine… Mulțumesc frumos! 🙂

Scriu articolul acesta în categoria ”pentru copii” și o să încep cu o veste bună, că alea rele au fost prea multe și mult prea dese în ultimul timp: noi am mers mai departe cu Excursiile Bucuriei.

Cu toate cele de-au venit peste noi, am reușit să ne organizăm și să punem cap-la-cap lucrurile astfel încât piticii să nu sufere și ei, am reușit să-i ducem în continuare la Dino Park. S-au jucat, s-au distrat, s-au uimit și au alergat printre dinozauri… spuneau însoțitoarele lor că nu i-au văzut niciodată atât de fericiți…

Sigur, n-am făcut toată lumea mai bună… dar lumea lor a fost măcar puțin mai bună. Și mai veselă.

Revenind la titlu… caut un bărbos sensibil. Nu neapărat foarte bărbos, dar unul care să testeze cel mai nou aparat de ras de la Phillips.

Și când spun sensibil… unul care știe că de obicei se irită atunci când se bărbierește, pentru că oamenii îl laudă ca fiind un aparat care elimină iritațiile care apar după bărbierit, având micro-particule anti-frecare ce reduc sensibilitatea pielii.

Nu vreau un specialist, nu vreau un supra-titan al recenziilor internetice, am nevoie de un individ care să testeze aparatul și să explice apoi dacă chiar merită banii… sau nu.

Pe bune, am nevoie de un review sincer 100%, ca și cum l-aș face eu.

Dacă vrei să testezi aparatul… n-am buget să-ți dau pentru asta, dar după test acest Philips Shaver S7000 îți rămâne ție.

Așa arată aparatul:

Philips Shaver Seria 7000

Cum te înscrii? Printr-un comentariu la articolul acesta, să-mi spui dacă te iriți când te bărbierești.

Și probabil că mâine o să anunț la cine merge aparatul, printr-un update la articol.

Să ai seară bună!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Nicu
  • 30.11.2015

  Salutări. Eu am încercat, cred, toate aparatele (toate de la gillete …. până la bic) de ras şi nu am gasit niciunul care să nu mă irite. Am si un Philips seria 5000 care la fel … mă irită. Nu ştiu dacă seria 7000 sau 9000 mi-ar fi de folos. Mă tentează seria 9000. Dacă aş testa măcar unul din seria7000 şi ar fi ok, atunci sigur mi-aş lua unul S9711

  răspunde-i
 • Savu Florina
  • 28.11.2015

  Soțul meu ia tratament din cauza barberitului, se irita foarte tare după ce se bărbierește , crema care trebuie sa o folosească după bărbierit e destul de scumpa și se pare ca dacă nu găsește ceva util va trebui sa o folosească după fiecare bărbierit toată viața. Acum tu decizi cine și cât are nevoie sa folosească acest aparat

  răspunde-i
 • Raoul
  • 23.11.2015

  Salut Cabral !

  Eu imi tund gazonul de pe fata la 1-2 luni cu o masina de tuns…(nu,nu iarba;dar pe aproape)..Am incercat cu tot felul de lame,am fost si la barbier (brici & all that) – nicio sansa.NU exista sa ma barbieresc si sa nu mi se irita fata..(fire cresute sub piele si tot tacamul).Aparatul ala ar fi binevenit (scap de barba si de cicaleala din partea femeii,deci 2 dintr-un foc 🙂 )

  răspunde-i
 • barbar
  • 19.11.2015

  Salutare! Eu sunt un barbos foarte sensibil – plang la filme indiene…. bine nu chiar la toate…. bine.. inca nu am vazut nici un film indian; – zilele trecute am plans cand m-a plimbat socru’meu prin targ sa ii car niste sticle de vin ca ramasese fara.(am plans de nervi da’ tot se pune la sensibilitate cred) – ieri mi-am descoperit o alta latura sensibila, cand mi-a sarit ala mic in brate si am primit un sut sub centura. pe fata nu ma irit (nevasta-mea spune ca am pielea groasa- soric sau ceva de genul ma alinta… ca eu nu prea ma pricep la termeni dragastosi) da’ nu ma barbieresc de lene.
  P.S. cred ca mai am un pachet de lame “SPUTNIK” de la ultima incercare de defrisare(probabil ilegala).

  răspunde-i
 • Ana
  • 18.11.2015

  Salut Cabral ! Știi…aș dori să știu dacă fericitul câștigător are o prietena, soție care lar putea testa că de, nu doar voi bărbații aveți problemele astea sper ca soțul meu sa nu citească acest comentariu că sigur o să își dea seama că i-am umblat prin dulapul din baie

  răspunde-i
 • calul
  • 18.11.2015

  Salut Cabral.
  Si eu am o sensibilitate mare la barbierit si gasesc cu greu aparate care sa fie ok.
  Iritatia apare mai ales in zona gatului si sper ca acest aparat sa termine problema aceasta:)
  Imi urez succes 🙂

  răspunde-i
 • Stefan
  • 18.11.2015

  Salut Cabral, eu acum am vazut articolul tau. Eu am renuntat la barbierit, din cauza iritatiilor pielii, de ceva ani si folosesc o masina de tuns pentru barba mea. As fi foarte curios sa vad daca acest aparat chiar da rezultate.

  răspunde-i
 • Duca George
  • 18.11.2015

  Salut Cabral, mi-ar prinde bine aparatul de bărbierit ,lucrez în sistemul militar ,ținând cont de seama ca particip la misiuni în toată tara dormind noaptea la cort de campanie,si dimineata la 5:30 vrei să dai cu lama de bărbierit direct pe pielea feței și trebuie să fi fresh cu apa sloi . Apreciez gestul tău chiar dacă nu v-a ajunge la mine aparatul ; Salutare din partea Infanteristilor

  • Cabral Ibacka
   • 18.11.2015

   Salutările mele către infanteriști! 🙂

  răspunde-i
 • Mihai
  • 18.11.2015

  Am renunțat la bărbierit de la vârsta de 17 ani fiindcă mă iritam ușor, iar fetelor nu li să păreau atractivi coșurile mele adolescente. În plus, îmi făcea fața prea de copil.
  La majorat, ai mei mi-au cumpărat o mașină de tuns, care mi-a ținut fața departe de coșuri și mai aproape de obrăjorii sensibili ale iubitelor gata să fie iritați de a mea barbă.
  9 ani mai târziu (adică în zilele noastre) mașina de tuns…mai tunde, dar i-a cam venit sorocul. Adică fără perfuzii la transformator nu merge, iar „dinții” abia că se mai mișcă. Legătura noatră e așa tare că aproape mi-e greu să mă despart de ea, dar la cum îmi crește barba acum, tare sunt deschis la noi opțiuni.

  răspunde-i
 • Laurentiu Andrei
  • 17.11.2015

  Am 21 de ani …numai imi rad barba din cauza iritatiei… Intre timp am cunoscut o fata , de 6 luni m-a tot bate la cap sa imi rad barba iar eu de gura ei mi.am raso m-am iritat , vazand asta mi-a dat voi sa numai mio rad niciodata doar s-a mio tund … M-a gandesc acum daca mi-as radeo eu as suferi eu sau ea ! :))

  răspunde-i
 • Loading...