Carei vedete i-ai incarca cartela?

O mare parte dintre oamenii care ne inconjoara au un idol. Sau o vedeta pe care-o admira. Sau o persoana publica pe care o respecta.

Am putea dezbate in acest post diferenta dintre “idol”, “persoana publica” si “vedeta”, dar hai s-o lasam pe alta data. Acum ideea este simpla: hai sa vorbim despre oameni si despre relatiile lor cu vedetii.

Ii admira, citesc despre ei prin off-line si on-line, se raporteaza lor, se compara cu ei, compara vedetii intre ei… nu ca-si orienteaza vietile dupa vedete si staruri, dar pentru multi oameni acestia sunt importanti.

Mai mult, oamenii au impresia ca prin intermediul articolelor si prin al declaratiilor respectivelor vedete ajung sa cunoasca aceste vedete. Au impresia ca le cunosc, ca exista o anumita comunicare… dar, de cele mai multe ori, ea nu e.

Si, va spun simplu… la fel ca si oamenii, vedetele se impart in oameni misto si… oameni mai putin misto.

Si-acum, pentru ca urmeaza sa vorbim si despre ecartele.ro (incarcare on-line a cartelelor de Orange, Vodafone si Cosmote)… te intreb simplu:

Daca ai putea…carei vedete i-ai incarca cartela? Cu care ai vrea sa stai de vorba? Da’  de ce?

Si ca sa fie distractia si mai interesanta… hai sa transformam totul intr-un concurs: cele mai misto/interesante/haioase comentarii vor fi premiate cu cartele de reincarcare de la ecartele.ro (nu decid eu, ci facem ca de obicei… dintr-o lista decide publicul).

Trebuie doar sa raspundeti intrebarii pe care o puneam mai sus: carei vedete i-ai incarca cartela? Cu cine ai vrea sa stai de vorba? De ce?

Si acum hai sa explicam putin care-i treaba cu incarcarea cartelei prin ecartele.ro. Treaba e simpla:

– se pot incarca… reincarcabile din Orange, Vodafone si Cosmote;

– cele mai mici preturi;

– nu te obliga nimeni sa te te inregistrezi, ai acces la info si fara login;

– vezi preturile in clar, cu TVA, fara costuri ascunse sau campane marsave si perverse; in plus, totul se rezolva in 3 pasi rapizi, fara alte farafastacuri;

– inafara de variantele clasice debit/credit Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard,  ragazzi accepta si card JCB, Diner’s Club, sau transfer bancar (e safe prin Gecad).

Motive-s mai multe dar nu va impui capul de-acum, bagati si voi un ochi si… dupa ce folositi serviciul ecartele spuneti-mi si mie cum vi s-a parut.

Pana atunci… hai cu propunerile de vedete, sa premiem comentariile nebune!

L.E. Este evident ca-i o joaca… majoritatea vedetelor au telefoane de cel putin 500 de euro, cu abonamente de miliarde de minute lunar, nu au ei nevoie de incarcarile noastre. Si totusi… cui i-ai incarca cartela?

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...