Cand oamenii vor, reusesc. Felicitari!

Scriam acum cateva zile despre baiatul de 18 ani care sta pe strada. Au venit mai multe comentarii utile (Jamilla, Anca, Alex, Cosmin… si celorlalti le multumesc pentru ajutor!) si se pare ca ar exista niste variante. Au venit si pe mail niste maini intinse spre baiatul respectiv, sunt sanse sa i se gaseasca si un mic loc de munca. Sper sa se rezolve…

Daca va fi nevoie ca baiatul sa mearga la Adjud pentru a-si rezolva problema cu actele o sa dau eu banii de drum, dar sunt sanse ca acolo sa aiba nevoie de cineva care sa mearga cu el la Politie, sa fim siguri ca se descurca. Daca e cineva din Adjud care ar da mana asta de ajutor ar fi perfect!

Va felicit pe toti pentru implicare, sper sa reusim sa-l ajutam pe baiat!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • PAM
  • 07.09.2011

  Imi pare rau pentru soarta acestui baiat!
  Sper sa va pot ajuta!
  In cazul in care nu se va rezolva cu documentele aici in Bucuresti pot sa va recomand pe cineva din Adjud care il poate ajuta. Este profesor de sport si este de acord ca in cazul in care baiatul are nevoie de insotire, sa faca acest lucru. A mentionat ca poate sa faca urmatoarele: sa il ia de la gara, sa il duca la politie si sa il readuca la gara. Nu ii poate oferi alt fel de sprijin!
  Am vorbit si cu alti prieteni si au venit si ei cu diferite sfaturi:
  – cu siguranta a avut si el acte odata, poate sa il declare pierdut si sa isi fac altul pe baza actelor de la fostul orfelinat
  – poate il poate ajuta cineva cu luare in spatiu macar simbolic si sa poata locui acolo unde isi va gasi de lucru
  – sunt multe persoane care si-au improvizat locuinte in fostele uscatorii
  Imi doresc ca totul sa se poate rezolva aici, fara sa mai fie nevoie sa mearga pana acolo (sunt 234 km pe E85)!
  Urmaresc in continuare cazul, daca va voi putea ajuta, o voi face cu placere!

  răspunde-i
 • Jamilla
  • 07.09.2011

  ps: daca se reuseste sa fie cazul luat in evidenta, dupa demersurile oficiale, la buc sau adjud, reprez de la adjud de ex, pe protectie adulti, il pot insoti sa-si faca actele la Politie.

  răspunde-i
 • Jamilla
  • 07.09.2011

  http://www.educatiefaraviolenta.ro/Ia_atitudine/Adrese_sit_el._DGASPC-uri_%28sectoare_si_judete%29 aici gasiti tel contact si e-mail ale directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului (dgaspc) pe judete, sectoare etc. Nu uitati si de 983, este denumit generic telefonul copilului sau al victimelor violentei familiale dar se pot sesiza si cazuri sociale cum este cazul acestui baiat. Sau se contacteaza directia, fiecare directie de asistenta sociala are un serviciu de protectie pt adulti.

  răspunde-i
 • Jamilla
  • 07.09.2011

  multumesc pt apreciere si mentiune dar eu nu am facut nimic, doar am adus la cunostinta niste informatii. Important e sa se sesizeze directia sectorului respectiv din buc si apoi directia sa ia legatura prin adresa oficiala cu directia de asistenta sociala si prot.copilului de la adjud sau de unde e baiatul, se colaboreaza oficial si , daca e posibil, adresa catre politie din partea directiei . Si automat institutiile colaboreaza si se gaseste o solutie si cu buletinul si asa mai departe, mai ales ca sunt si oameni care ar ajuta cu cheltuielile. Baiatul este iesit din sistem, deci date exista, trebuie puse cap la cap si anuntate autoritatile respective. Mult succes si va tin pumnii de la departare .

  răspunde-i
 • LoL3X
  • 06.09.2011

  Foarte bine! Ma bucur ca mai exista si asemenea oameni!

  răspunde-i
 • Cosmin
  • 06.09.2011

  daca e vorba de adjud din vrancea. O sa dau niste masuri in listea mea de prieteni si cu siguranta cineva o sa se ofere. astept raspuns. in ceea ce priveste locatia acestui “Adjud”

  răspunde-i
 • Pato Basil
  • 06.09.2011

  ma bucur ca exista implicare si ca sunt atatia oameni de bine, care incearca sa-si ajute semenii.

  răspunde-i
 • Loading...