Când nimic altceva nu mai contează…

Suntem specialiști în a ne face probleme. De multe ori din nimic.

Ne pricepem de minune să facem adevărate drame din mici întâmplări ale vieții, stăpânind la perfecție arta văicăritului pe orice teme.

Și ne trezim din amăgeala asta de-abia atunci când vedem în fața ochilor ce înseamnă adevăratele probleme.

N-am mai scris de ceva vreme un apel umanitar. Am reușit să rezolvăm cu ZSS din banii strânși din bloguri apelurile primite, dar situația asta ne depășește cu mult posibilitățile.

Te rog, citește și dacă poți ajuta cumva – că e un leu, că e un SHARE sau orice altceva – nu sta pe gânduri și ajută suflețelul ăsta pe care nu-l cunosc dar pare că ar merita ajutat.

Reproduc mesajul original, e mai puternic și mai direct decât orice altceva aș putea scrie eu.

Mulțumesc!

Speranța:

Delia Ioana NiculescuNe-ar ajuta enorm daca ai face public in felul in care poti tu, povestea Deliei, fetita prietenilor nostri, care a fost diagnosticata cu leucemie la inceputul lui octombrie.

Pe scurt parintii ei au nevoie de minim 80.000 euro pentru a achita factura din spitalul Charite (Berlin, unde este internata din noiembrie, Delia), primele 6 luni costand 150.000 euro.

70.000 euro au fost deja platiti de catre parintii ei, urmand ca restul de 80.000 sa fie achitati pana la sfarsitul celor 6 luni, practic totul se plateste in avans…

Dupa diagnosticarea care s-a facut acolo, medicii le-au spus ca tratamentul dureaza in jur de 2 ani…

Stiu ca toata lumea isi scrie si iti cere ajutorul. Dar indraznesc si eu sa iti scriu. Este vorba de un copil pe care il stiu aproape la fel de bine ca pe copiii mei; Delia este o fetita speciala, cu adevarat speciala, care are o forma de leucemie tratabila intr-o pondere foarte mare – deci are sanse reale, daca beneficiaza de un  tratament corect, sa se faca bine si sa-si continue copilaria.

TE ROG ajuta-ma, ajuta-ne, pe mine si pe parintii ei, in a face public cazul ei.

Este inutil sa-ti mai povestesc ca autoritatile (desi ar fi trebuit sa deconteze intregul tratament al ei in Germania) NU FAC NIMIC.

Am ajuns sa cerem pe internet, la prieteni, rude, amici, cunostinte, straini – bani, pentru ca acest copil sa beneficieze de cel mai bun tratament.

Ne luptam cu cancerul!

Din pacate este din start o lupta grea, cu efecte adverse teribile, Delia are nevoie sa fie tratata la una din cele mai bune clinici. 

Din aceasta cauza iti cer ajutorul, nu am mai scris la alte persoane publice, intamplator sunt prietena pe facebook cu Ioana Grozea, sotia lui Florin Grozea (HiQ), ne-au ajutat si ei cum au putut distribuind postarile mele si contribuind la licitatiile pe care le-am organizat pe Grupul de pe Facebook, dar banii stransi sunt in continuare foarte putini!

Te rog, intra pe grupul organizat pentru ea.

Sau pe site-ul ei. Pe Grup am pus mai multe poze, doar uitandu-te la ea vei vedea ca este un copil special, asa cum ti-am povestit, drag ca ceilalti doi copii ai mei. Imi doresc sa fac tot posibilul sa ii ajut pe parintii ei, sa nu mai simta si frica aceasta cauzata de lipsa banilor, pe langa aceea ca, in orice clipa, copilul lor ar putea…

Iti multumesc din suflet, anticipat!!!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • curiosul
  • 10.01.2016

  Buna ziua! Citesc postarea si nu pot sa nu ma intreb de ce nu se precizeaza ca mama deliei detine 2 Gradinite active in Bucuresti ” puiutul pufos” plus alte firme . Tatal este cel care solicita fondurile , si atunci ma intreb Mama este la curent cu ce face tatal ? Pentru ca nu imi pot explica cum pot solicita fonduri avand venituri lunare constante numai din gradinita.cu care ar putea achita lunar suma ramasa de plata.
  Sanatate !

  • Speranta Zamora
   • 13.01.2016

   @ Curiosul: Câtă răutate! Este incredibil!! Ce viață tristă trebuie să fi avut “Dvs” de ați devenit în așa hal de cinic… Nu știu dacă ați înțeles că aici vorbim despre CANCER “domnule” Curios! Despre UN COPIL CU CANCER! Mama fetiței este plecată cu Delia în Germania, copilul a fost în comă 2 săptămâni, iar acum reînvață să stea pe scaun, să meargă, să mănânce, fiindcă din cauza citostaticelor a făcut 2 edeme mari pe creier. Evident că știe că tatăl strânge bani – bani pe care îi trimite acolo, Curiosule!!!
   Îmi dau seama de scenariul pe care îl aveți în minte: v-ați imaginat – în negura minții dvs – că tatăl strânge bani aici, mama stă acolo în spital cu fetița, și că tatăl își cumpără poate, o mașină din banii pe care îi strângem din donații și vânzând lucruri la licitații pe net cu prețul multor nopți nedormite, în timp ce mama întoarce cu lopata acolo, banii scoși din MARILE GRĂDINIȚE; eventual, între curele de citostatice intră și pe la Dior și Burberry. Eh, am ghicit?!
   Văd că sunteți la curent cu “marile” lor afaceri. Știti că cele 2 mari GRĂDINIȚE se susțin din fonduri proprii fiindcă sunt ASOCIAȚII NON PROFIT. Știți ce înseamnă o asociație non-profit?? Că banii care intră în grădinițe (din care 1 are UN copil înscris, atât, deci marile profituri la care visați Dvs. nu-s!) se reinvestesc ÎN GRĂDINIȚE.
   Suma rămasă de plată “domnule” Curios este departe de a fi strânsă! Văd că sunteți bine pus la punct cu situația lor materială. Atunci știți și că și-au vândut ce aveau de vândut, nu stau să dau EU explicații, dar stați liniștit, prioritatea lor numărul 1 a fost și este să-și trateze copilul și au făcut absolut totul posibil, șă facă asta. Oricum, nu că Dvs ați fi donat vreun bănuț pentru Delia, cei care o fac sunt oameni cu sufletul curat, buni și empatici!
   Dacă ați reuși să vedeți cu un milimetru mai departe de ceața răutății care vă întunecă mintea, v-ați simți prost DOAR pentru felul strigător la ceruri ÎN CARE GÂNDIȚI și reacționați în fața unei asemenea tragedii.
   Subiectul propus de Cabral este despre Delia, nu despre mama Deliei, sau tatăl Deliei, sau cățelul lor…
   Ați citit ce sumă este necesară “domnule”?? Văd că sunteți f bine informat, știti atunci că fiecare zi de spitalizare costă 1200!! EURO iar când merg în spitalizarea de zi îi costă 400 euro?

   Ar fi multe de discutat, dar nu vreau să vă ofer satisfacția timpului meu oferit unui om cu un suflet și o minte ca ale Dvs…

  răspunde-i
 • Speranta Zamora
  • 07.01.2016

  @Tudor. Indraznesc sa las aici detaliile bancare pentru Delia.
  Se pot face donații în următoarele conturi deschise pe numele Niculescu Alexandru la Raiffeisen Bank:
  RON RO89RZBR0000060018123435
  EUR RO83RZBR0000060018123446
  USD RO72RZBR0000060018123450
  sau paypal: [email protected].
  MULTUMIM!

  • Tudor
   • 08.01.2016

   multumesc si eu

  răspunde-i
 • A.
  • 07.01.2016

  Multumim mult Cabral! Ma inclin!

  răspunde-i
 • Tudor
  • 07.01.2016

  Buna dimineata,
  pentru cei care nu au FB, ar fi nevoie de mai multe detalii (un IBAN, nume beneficiar…).
  Numai bine.

  răspunde-i
 • Ioana
  • 07.01.2016

  Multumim Cabral!

  răspunde-i
 • Speranta Zamora
  • 07.01.2016

  MULTUMESC!! MULTUMESC DIN SUFLET! Speram sa reusim!! Trebuie sa reusim!!!

  răspunde-i
 • Victor
  • 06.01.2016

  Poate incerca si Indiegogo, pe partea ca Cauze personale/non profit:

  https://www.indiegogo.com/campaigns/new#/choose-your-platform

  răspunde-i
 • Loading...