Bucharest Wheels Arena, vrei sa mergi?

Despre Bucharest Wheels Arena aflati daca apasati “citeste mai mult”, pun intreg comunicatul.

Daca va place ideea, va explic mai jos cum puteti intra in posesia a 5 invitatii.

 

Bucharest Wheels ARENA se lansează oficial în România, sub sloganul “Depășește-ți limitele!”. Bucharest Wheels ARENA, organizat în Centrul Expozițional Romexpo între 8 și 10 iunie 2012, va prezenta publicului pe parcursul a 3 zile și 3 nopți, pe o suprafață exterioară și interioară de peste 40.000 mp, un concept inovator și cea mai mare expoziție auto – moto din România.

Din dorința de a prezenta vizitatorilor un spectacol inedit, organizatorii au inclus în cadrul secțiunii AUTO demonstrații de raliu, offroad, enduro, ATV, karting, hovercraft și multe alte surprize. Publicul poate participa în mod direct, prin înscriere, la demonstrațiile de “safety drive.

Secțiunea MOTO va prezenta cascadorii cu motocicleta (stunt bike), teste enduro, “pocket bike” și expoziția celei mai mari colecții de motociclete “custom bike” din Romania.

La secțiunea vehiculelor pe 2 roți fără motor vor evolua bikeri, skateri și rolleri profesionisti, cunoscuți campioni pe plan național, european și mondial. La Bucharest Wheels Arena în cadrul secțiunii Body Power Strongest Man, cei mai puternici oameni din Romania vor executa demonstrații de forța specifice acestei categorii. Invitați speciali: campionul mondial la Stunt Bike – Kevin Carmichael, actualul campion național la raliu – Vali Porcișteanu, multiplul campion național la raliu – Titi Aur, pilotul de raliu – Manu Mihalache, campioana mondială la Arm Wrestling – Mirela Pîrjol, campionul mondial la Arm Wrestling – Ion Oncescu și campionul la Strongest Man – Micea Pîrjol.

Echipa Forța Absolută, organizeaza în cadrul Bucharest Wheels Arena, primul concurs de arm wrestling dedicat exclusiv femeilor, cu participarea excepțională a campioanei mondiale Mirela Pîrjol. În această competiție vor participa alaturi de Mirela Pîrjol cele mai titrate participante ale acestui sport, campioane balcanice, campioane naționale și medaliate la diverse competiții naționale.

Iris, Zdob și Zdub, Cargo, Vița De Vie, Șuie Paparude și Parazitii vor susține concerte în direct pe toată perioada evenimentului.
Pe parcursul celor 3 zile și 3 nopți organizatorii estimează o prezență a peste 50,000 de vizitatori care vor putea participa la diverse concursuri și provocări răsplatite cu premii pe măsură.

Concursurile specifice comunitații auto-moto: Slowest bike, Loudest bike, Loudest car, Nicest road bike and car, Nicest show bike and car, Bike wash, Car wash, Taur mecanic, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Best Fittment, Clean Style Contest, Lowest Romanian Car, Extreme Camber, Extreme Stretch, Waterworks concurs de echilibru pe o platforma, Limbo Car Contest, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Expoziția Bucharest Wheels ARENA 2012 oferă posibilitatea participării la eveniment a producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor de automobile, motociclete, scutere, biciclete, accesorii tuning şi echipamente service auto-moto, componente şi piese de schimb, companii de leasing – asigurări, firme specializate în închirieri auto.

Bucharest Wheels Arena își va deschide porțile în prezența oficialităților, invitaților speciali și a presei, vineri 8 iunie la ora 10:00.

Si spuneam ceva despre 5 invitatii: argumenteaza printr-u comentariu de ce ar trebui sa primesti tu invitatia si daca iti iese bine… una dintre cele 5 invitatii este a ta. 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Leca
  • 14.03.2014

  https://www.facebook.com/MCXANDER.Lecca.BucharestWheelsArena
  Poze multe de la evenimentul Bucharest Wheels Arena, filme si comentarii.

  răspunde-i
 • […] stiti, nu-s egoist (m-am bucurat sa primesc pe mail multumirile castigatorilor invitatiilor pentru Wheels Arena)… am pentru voi doua invitatii duble la Noaptea Devoratorilor de […]

  răspunde-i
 • Claudiu
  • 12.06.2012

  si castigatorii sunt…… ?

  răspunde-i
 • Claudiu
  • 08.06.2012

  Pentru ca SPL si mai ales SQ sunt “doza”, iar masinile in general sunt “seringa”

  răspunde-i
 • Dragos
  • 07.06.2012

  Să mă relaxez înainte de votare, să nu mai stau cu gândul la câte procente ia independentul de mine 🙂

  răspunde-i
 • Renata
  • 07.06.2012

  Sunt o fata putin cam rebela, innebunita dupa viteza si adrenalina, in special cea oferita de mersul pe 2 roti. Mi-ar placea tare mult sa fotografiez fiecare moment de acolo.
  Nu am ratat nici prezentarea de la SIAMB unde am fost cu tatal meu, devenind o placere si apropiindu-ne si mai mult (si-a dorit o fata cocheta, dar s-a ales cu o baietoasa care colectioneaza machete mai ceva ca baietii, insa nimeni nu se plange de treaba asta :D)
  Acestea fiind spuse, cu ajutorul tau, mi-ar placea tare mult sa repet experienta anterioasa si sa particip si la acest eveniment impreuna cu tatal meu, asta in primul rand.
  *fingers crossed for me*

  răspunde-i
 • pony
  • 06.06.2012

  Aproape toate comentariile incep cu ‘pentru ca’.
  Pretul biletelor nu e asa mare incat actiunea sa devina ‘prohibitiva’, insa e destul de enervant ca nu exista un bilet pentru toate cele 3 zile, asa cum mi-as fi dorit, pentru ca probabil voi fi prezent non-stop pe-acolo, daca nu ploua.
  Si pentru a fi in ton cu restul, pun si eu mai jos 2 ‘pentru ca’-uri, chiar daca nu-s convins ca am voie sa pun si link-uri:
  – pentru ca: http://www.youtube.com/watch?v=KsTzZcEzY7Y si http://www.youtube.com/watch?v=QDl-vS_p6qo
  – pentru ca pitong…

  răspunde-i
 • A.I.
  • 06.06.2012

  Pentru ca micul fiesta de 170cp a fost inlocuit cu un break incapator.
  Pentru ca banii de tuning s-au transformat in bani de scutece.
  Pentru ca visul de a calari un motor s-a transformat in grija de a ajunge acasa pentru a-mi vedea copilul.

  răspunde-i
 • Grinch
  • 06.06.2012

  Pentru ca trebuie sa-mi conving prietena sa ma lase sa-mi iau motor si ce alt mod as avea decat sa o aduca acolo intre fiare si sa simta si ea mirosul/gustul de benzina.

  răspunde-i
 • Raluca
  • 06.06.2012

  As vrea sa primesc invitatia pentru iubitul meu, caci de o saptamana mi-a tot vorbit de acest eveniment. N-am aratat prea mult entuziasm si fiind dezamagit as vrea sa ii fac o surpriza (tinand cont ca a fost si ziua noastra pe 4).

  răspunde-i
 • Loading...