Bloggeri, la arme! Alegeti negrul!

Uimitor sau nu, eforturile de a mobiliza blogosfera romaneasca intr-un tambalau organizat s-au soldat cu ecouri mici. Cel mai important motiv a fost lipsa unor premii substantiale, si aici nu ma refer numai la bani ci si la importanta premiului in sine ca si experienta.

Uite ca, de data asta, sunt sanse mari sa vedem rezultate spectaculoase. Se da concursul acesta.

Ideea este ca blogosfera se imparte in cinci tabere, avandu-i ca sef de triburi pe urmatorii: CabralDenisucaClickioeCostin si Chinezu (da, in posturile prin care anuntau intrarea in concurs ceilalti 4 muschetari au tacut malc si nu au dat link catre ceilalti. Eu sunt mai transparent si va spun din start care sunt taberele pe care le puteti alege. Bre, concurentilor, se aude? :p ).

Cele cinci tabere concureaza pentru un bulk de premii (pe care le vor primi membrii din echipa castigatoare): o excursie in China, doua excursii la Londra, un Amazon Kindle (ebook-reader) si 5 premii a 300 euro fiecare. Deci, daca alegi tabara care va castiga poti rade la sfarsit in China (o sansa) sau la Londra (doua sanse), sau cu unul dintre celelalte premii disponibile pentru castigatori.

Acum, daca tot e campanie electorala, va spun de ce sa alegeti tabara mea: eu suplimentez premiul cel mare, excursia in China, cu inca un loc. Asta inseamna ca pentru ai mei premiul cel mare se dubleaza si sunt disponibile doua locuri pentru China.

Apoi, pentru ca ceilalti vad ca pierd timpul si nu stiu cum a se organiza… eu nu ma fac ca… fac, ci chiar fac! (mai aproape de discursul unui politician tembel nu cred ca reusesc sa zic).

Deci… ganditi-va pentru ce vor sefii celelorlalte partide blogosferice voturile voastre: pentru a se deplasa pe carca voastra in China!

Opriti aceasta opresiune!

Eu va ofer sansa de a va lupta pentru sansele voastre, si las la dispozitia intregii echipe tot fondul de castiguri! In timp ce celelalte partide va ofera o singura sansa de a merge in China, eu va ofer doua sanse! Aveti o sansa in plus sa castigati!

Asadar… acum intelegeti de ce spun: alegeti negrul!

Mergeti pe pagina concursului, alegeti widget-ul castigator (cel negru, evident!), puneti widget-ul pe blogul personal si convingeti-va vizitatorii sa-l foloseasca pentru cautari intru placerile lor proprii si personale! Hai!

(negrul muta si castiga!)

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...