Sari la conținut

În ultimii doi ani m-am temperat atunci când a venit vorba de cumpărături de Black Friday. Pentru că am avut niște experiențe atât de miștooo cu firmele de curierat în perioadele alea încât… am zis că mai bine-mi văd de treaba mea.

Mă rog, să nu înțelegi greșit, am luat una-alta… dar nu am sărit să dau cu mouse-ul sălbatic.

Și vine anul ăsta evoMAG cu treaba asta cu livrare într-o oră. Și cu livrare în trei ore.

De Black Friday? Imposibil! Sau, mă rog, ăsta este primul gând, că așa ceva nu există! Nu girafa, livrarea, zic…

Mă rog, asta e prima rundă de Black Friday de la evoMAG, următorul pas va fi să aleagă o vineri în care nu este BF… și să fie BF în tot restul anului! Asta dacă nu s-a făcut deja… :p

Reduceri? Am văzut telefoane reduse cu 50%, căști de iPhone reduse cu 65%, boxe portabile reduse cu 52%laptopuri reduse cu 33%, televizoare reduse cu 46%, televizoare fullHD reduse cu 45%, televizoare 4K reduse cu 53%, soundbar redus cu 54%…  și-ar mai fi una-alta.

Dar te las pe tine să cotrobăi.

Eu revin mai încolo, acum mă sui pe scuter și-o tai, sper să mai prind și eu câte ceva.

Te rog, dacă vei comanda și alegi livrare într-o oră, scrie-mi și mie dacă se țin oamenii de cuvânt și reușesc să livreze așa… sau durează mai mult.

Spor la shopping! :)

6 comentarii despre "Black Friday cu livrare într-o oră la evoMAG?! Eu nu cred că le iese…"
 1. Daniel

  Interesant! Stiu ca aveau ceva probleme nu cu foarte mult timp in urma. Chiar m-as bucura sa nu fie asa, cu cat competitia e mai mare pe piata, cu atat vom avea noi de castigat.
  In legatura cu livrarea intr-o ora… La ce dezastru au devenit unele firme de curierat in ultima perioada (colete uitate prin depozit, customer service foarte aerian etc.) ar fi de bun augur un refresh :)

  răspunde
 2. Ionut

  Am intrat de curiozitate, si da, ca de obicei, in Romania preturile sunt mai mari reduse in comparatie cu Marea Britanie, de exemplu. Super Black Friday…

  răspunde
  • amilo

   Asta pentru black friday este un pic exagerat in rom , se pune accent pe cantitate si adaos mic, alte tarii nu fac asta, pentru ca nu este nevoie

 3. Dan

  Eu sunt curios daca au reducere si la parcarea aceea ilegala pentru clienti amenajata pe 3 sferturi de trotuar in fata magazinului.

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.