Binele inspiră bine

binele inspira bineUn premiu de 200.000 de lei pentru cei care se implică în comunitățile în care activează, o campanie care are curaj să vorbească despre BINE și despre FĂCUT BINE când la modă… sunt altele.

Prin campania METRO –  Starurile Comunității ei vor să recompenseze întreprinzătorii independenți care contribuie la bunăstarea comunității din care fac parte și astfel antreprenorii cu afaceri mici sau mijlocii care derulează și acțiuni sociale, educaționale sau de mediu în folosul comunității, pot ajunge să câștige premiul de 200.000 de lei pe care METRO îl pune la bătaie.

În același timp am avut și noi un concurs mai mic aici, un concurs cu un premiu care mi se pare în continuare foarte simpatic: un set în valoare de 500 de lei în care ai tot ce-ți trebuie pentru a găti un fel gustos și spectaculos de mâncare. Așa au avut șansa cei cărora li s-a făcut un bine să dea mai departe acel bine, pentru că… binele inspiră bine. 🙂

Câștigătoarea setului este Andreea (nu, nevastă-mea, evident, altă Andreea :p), aici ai tragerea la sorți prin random.org.

 

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...