Sari la conținut

Anii în care spuneai Sunt din Berceni! și cei de lângă tine-ți atrăgeau atenția că nu e chiar o chestie cu care să te lauzi… n-au trecut.

În continuare râde lumea la poanta aia cu viața care e ca o petrecere în Berceni… ori îți place, ori te temi.

Totuși, nu-i chiar așa. Ba chiar din contră.

Și pentru că sunt exemple, pentru că sunt povești, pentru că sunt fapte care să arate cât de tare este Berceniul (mă rog, bercenarii, de fapt), am pus la cale o trăznaie: prima conferință a unui cartier din România: Berceni Summit 2019.

Marta Ușurelu și cu mine, amândoi născuți și crescuți în Berceni, ne-am spus că putem, că trebuie, că e nevoie să facem conferința asta.

Am anunțat conferința în premieră la Biz PR Awards 2018, acum câteva zile. Cei din sală au intrat foarte mișto în joc, dar ne era clar că au fost doar câțiva care chiar au crezut că facem Berceni Summit.

E pe bune.

La începutul lui ianuarie 2019, în Berceni, vom avea Berceni Summit (care pentru câteva zile s-a numit BerceniConf. Dar ni s-a părut că importanța momentului nu este egalată decât de Berceni Summit).

 1. Sper să ne iasă cum ne-am propus. O conferință adevărată, care să vină cu plus-valoare, cu povești puternice și cu oameni spectaculos de mișto.
 2. Căutăm oameni din Berceni care au făcut succes în domeniul lor de activitate, oricare ar fi el. Am întrebat deja pe Fb. și am strâns multă garagață. Dar am făcut și o listă interesantă cu câțiva dintre cei legați de Berceni în clasice dar și felurite ori neașteptate feluri. Dacă știi pe cineva din Berceni a cărui poveste ar fi bine s-o știm… ai aici comentariile, plus formularul de contact la dispoziție.

Vă ținem la curent cu toate cele, nu avem mult timp să ne organizăm, dar promitem că o facem.

Berceni Summit pe Insta.

Berceni Summit pe Facebook.

10 comentarii despre "Berceni Summit 2019"
 1. Cosmin

  Nu stiu cum de ai venit cu o asa idee dar Bravo.
  Nota de subsol : conform hartii nu mai esti bercenar in prezent.

  răspunde
 2. andreeaw

  Offff, of, mai, mai. Nu pot sa vin. N-am facut nimic spectaculos, am muncit ca un sclav. Acum nu mai sunt in tara. Dar stiu ca va fi bine si voi participa peste vreo 4 ani.

  răspunde
 3. Cosmin

  Ce înseamnă să ai mult timp liber. Cat de relaxat sa fii sa te gândesti la un summit de cartier? Orice iei tu, vreau si eu. Apropos de nume. Cand spui Berceni spui Mircea Nebunu.

  răspunde
 4. Ruxandra Mateescu

  Cei mai frumoși ani ai vieții mele i-am trăit acolo! Toata copilăria am crezut ca răposata statuie de la Cultural, Tinerețe, era a mamei mele. Acolo am văzut primul film la cinema. Cofetăria de la Străduinței, cu buzduganul cu halva. Bunicii…Si-apoi, mai era și un nene care trecea săptămânal prin cartier, cu un coș mare, de nuiele: „smântâna și brânză aveeeem! Mărar si patrunjel!” Felul lui cântat de striga asta…Ne vedem la Summit! :)

  răspunde
 5. hoinaru

  Voi iniţia discuţiile cu Zoso şi Pyuric pentru a organiza Militari World Expo.

  răspunde
 6. Simone

  Primiți la lucrările summitului şi cetățeni din zona metalurgiei/drumul binelui?

  răspunde
 7. Ady

  Astept cu mare interes sa ne anunti data si locatia

  răspunde
 8. Pingback: CosminTudoran.ro - Van Gogu, omul cu bărbile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.