Bad Rally?! Doi dementi, care mai sunt si iubiti, pleaca de dementi… intr-o cursa dementa! Foarte tare, frate!

*da, acum imi bate in urechi beat-ul lui Grasu XXL – Tare, frate! 🙂

Mihai si AlexiaUn raliu la care nu s-au mai inscris niciodata romani pana acum, Amsterdam-Dakar Chellenge. Cursa e o dementa completa, la fel de periculoasa ca batranul Paris-Dakar (pe care se tot chinuie sa-l desumfle organizatorii, sa nu mai fie atat de periculos).

Raliul trece prin 2 continente si 13 tari, se intinde pe 10.000 km si ar trebui sa dureze 30 de zile.

Dementii despre care spuneam, Mihai si iubita lui, Alexia, s-au inscris in nebunia asta, hotarati sa parcurga intreg traseul cu un Opel Astra din “97.

Matusalem breakNu vreau sa supar pe nici un apropritar de asemenea bijuterie ambulanta, dar sa te-apuci de drumul asta la volanul lui Matusalem, varianta break… e dementa! Si tocmai de-aia ii admir pe Alexia si pe Mihai, de-aia si scriu articolul asta, pentru ca eu cred ca ar trebui sa fie deranjati de niste sponsori care sa-i ajute sa participe.

Mesajul de la ei este urmatorul:

De aproape 3 saptamani am lansat site-ul si pagina noastra de Facebook iar pregatirile sunt deja in toi si incercam sa obtinem sponsorizari pentru benzina, cazare, mancare, apa si zborul Banjul – Bucuresti.

Poti citi un pic mai multe pe site-ul nostru http://www.badrally.ro/ Pagina noastra de Facebook este https://www.facebook.com/badrally iar pagina oficiala a competitiei este http://www.amsterdamdakar.com/

Daca te bagi sponsor la ei  promit sa dau expunere intregii calatorii aici pe blog.Deci?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • David
  • 23.07.2013

  Curaj

  răspunde-i
 • Cristi
  • 10.06.2013

  Hai ca si tu te-ai baga, recunoaste 😀 Daca ar fi sa aleg persoana care sa ma insoteasca, cu siguranta ar fi o experienta memorabila.

  răspunde-i
 • Mihai T
  • 01.06.2013

  Multumim mult pentru post si pentru feedback 😀

  Legat de motorizarea masinii, intradevar aproape toata lumea ne-a spus ca nu este un motor fiabil dar speram sa faca fata drumului si sa n-avem probleme (majore, cel putin) 🙂 Pana la plecarea oficiala o sa tot facem drumuri s-o testam si o s-o punem la punct. Tocmai ce-am scos-o ieri din service pentru ca la ultima plimbare ne picasera franele, dar s-a rezolvat 😀

  Sa tineti un ochi pe site-ul nostru si mai ales pe pagina noastra de Facebook pentru ca vom posta periodic 😀

  răspunde-i
 • alex_vl
  • 30.05.2013

  Sunt nebuni de legat!:)dar e frumos sa fii nebun:)

  răspunde-i
 • Loading...