Aventura urbana… prabusire, adrenalina, inima scapata de sub control!

Dana: Stii ca noi avem curaj, spune-ne la ce te gandesti si nu mai mustaci doar pentru tine.

Si le-am spus. Si au avut curaj.

Si nu doar c-a avut curaj sa-si asume ca echipa noastra de Aventuri Urbane Lipton sa sara cu parasuta, a avut curaj sa sara si ea!

Si-asa cred ca s-a nascut o aventura de rememorat si de apreciat pentru toti cei care au avut norocul sa fie in echipa. Stiu ca si celelalte echipe s-au distrat si-au facut chestii tare interesante (aici s-a vazut cat de bine lucreaza un tandem reusit agentie-client, adica GolinHarris-Lipton/Pepsico).

Si pentru ca recunosc c-am tras cu ochiul si la ce program au avut ceilalti, va spun ca eu cred ca echipa noastra a avut norocul de a trai cele mai intense chestii posibile.

Si daca n-ai sarit trebuie sa ma crezi pe cuvant… cand ajungi la 4.200 de metri, cand turatia motorului scade si simti golul gravitatiei in stomac, cand se deschide usa laterala si tu te apropii de gaura aia mare care-ti arata dedesubt Bucurestiul… nimic nu mai conteaza, toate cele rele se fac mici si dispar, toate grijile si apasarile sunt istorie: esti doar tu si haul. Si asa ceva as putea trai in fiecare zi, ceva atat de intens incat sa nu mai ajunga sa conteze nimic altceva…

Si-am sarit. Din nou. Si ce amplifica toata experienta este ca dupa ce-am sarit si-am aterizat, n-am plecat imediat, am mai stat cateva ore pe-acolo, schimband impresii, razand si lungindu-ne gaturile dupa cei care tot sareau.

Gasca a fost si ea vinovata pentru timpul placut, sa-l vezi pe Doru Panaitescu alergand gaze prin iarba poate fi un spectacol unic, credeti-ma! 😀

In concluzie, o zi in care ne-am energizat si hidratat cu Lipton Ice Tea, ne-am isterizat in cadere cu baietii de la TNT Brothers, ne-am bucurat de relaxare intr-o atmosfera prietenoasa… pai sa tot ai experiente urbane din ciclul asta!

Si-acum sa vina pozele!

Castigatorul concursului facut de mine aici, cel prin care am acordat un loc unuia dintre cititorii cabral.ro a venit, a sarit si el (partea tare este ca omul avea rau de inaltime – s-a dus!), cred ca am inca un prieten pe lumea asta. Fu bine-bine!

Astept cu nerabdare o experienta urbana de iarna… Dana, ce zici? 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...