Autovot 2012 porneste motorul.

De data asta motorizarea lui Autovot 2012 sfideaza criza si down-size-ul cu care ne-au obisnuit ceilalti constructori si-si creste capacitatea cilindrica la trei categorii: Autovot 2012, Autovot 2012 – La feminin, si Autovot 2012-Masina bloggerilor.

Partea care il intereseaza pe subsemnatul este Autovot 2012 – Masina bloggerilor, asa ca explic putin mai pe larg.

Bloggerii care vor sa participe intră pe aplicaţia de pe pagina de Facebook (apropos de ce spuneam mai devreme ca e bine sa faci pe FB), si îşi aleg maşinile preferate ca orice alt user. Fiecare blogger va primi un cod embed pe care îl postează pe propriul blog. Codul respectiv va fi o construcţie grafică faină a celor şase maşini votate de bloggerul respectiv (vedeti mai jos).

Ei bine, in postul respectiv el trebuie să-şi argumenteze alegerea, iar după ce postul va fi publicat, bloggerul e oficial în concurs (se vor contoriza posturile prin codul embed respectiv, deci este obligatoriu) şi este invitat la Gala Autovot 2012, care va avea loc în 16 februarie.

Clasamentul final la Maşina Bloggerilor va avea, deci, o maşină câştigătoare la categoria Maşini Premium, una la categoria Maşini Accesibile şi un Mare Premiu.

Iar la momentul cu pricina, vor fi patru hodorogi in ale blogging-ului care sa dea premiile din partea bloggerilor: batranul Manaf, secularul Cristi, varstnicul Bobby si hodorogul subsemnat. Care premii sunt… dodoloase, va spun eu. Da’ va spune si Mesteru‘…

Autovot 2012
Am votat cele mai tari maşini
lansate în România în 2011

 

Maşini accesibile
car
Locul 2: Toyota Yaris
Locul 3: Jeep Wrangler
Maşini premium
car
Locul 1: BMW Seria 6
Locul 3: Porsche 911

 

Votează şi tuMai multe detalii pe Automarket

Ce-am votat eu?

La Masini accesibile mi-am votat utilajul meu, Citroen DS4 (cu toate ca sunt doua pe loc, C4 si DS4, le-am condus pe amandoua dar nu pot vorbi pe indelete decat despre DS4). L-am votat caci stiu ca merita sa castige premiul Autovot, e o masina care-si face toti banii, si inca ceva pe langa. Da, probabil ca sunt si subiectiv dar pot argumenta/arata foarte bine ce sustin aici.

Pe locul II l-am pus pe Yaris, piticul merita respect.

Iar pe III l-am pus pe tanarul/batranul Wrangler, am avut unul acum ceva timp, m-am dat si cu asta nou si… pentru ce e facut e o masina misto.

La categoria Premium m-am uitat lung, am salivat politicos si-am votat ce cred ca merita adus in fata. Porsche-le nu l-am condus (ca n-am loc la volan cum trebuie), dar am stat in dreapta, cu celelalte m-am dat.

Locul I… seria 6. Monstrul e spectacol (sper ca vor pune pe el si diesel-ul anuntat pentru X5 si X6, cel triplu-turbo).

Locul II… SL-ul. Promit ca atunci cand voi fi batran si bogat (as prefera doar bogat, dar nu trag mare speranta, de ce sa mint) o sa am si unul din asta in garaj.

Locul III… 911-le. Caci… da! 🙂

Dar cred ca la aceasta categorie vom vota cu totii (sau aproape toti) aspirational… pentru ca multe dintre masinile de acolo sunt la acelasi nivel, cu aplauze.

Deci… daca vrei sa iei parte la concurs acum stii ce-ai de facut. Bafta!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...