Stadio food – recomandari mancare Bucuresti (3 of 4)

Aș vrea să te scot la masă vineri, pe tine și pe prietenii tăi. Ce zici, ai timp?

Cu cine se iese la masă în seara asta?

Am tras la sorți câștigătorii… și chiar dacă n-am fost atent la setările Bandicam și-am înregistrat doar o treime de ecran, câștigătorii rămân câștigători!

Așa că… felicitări vouă, distracție plăcută și… aștept de la voi un feedback și un selfie! 🙂

Continui povestea cu Săptămâna Frumoasă. Acum vreau să te invit la masă, pe tine și pe prietenii tăi. La tine în oraș. Hai să-ți explic…

Iscusiții de la FoodPanda se laudă. Chiar mult. Și ca să dovedească faptul că nu se laudă în van, mi-au propus să îi testez.

Stadio food - recomandari mancare Bucuresti (1 of 4)Dar am simțit că e rost de party, așa că… vreau să ieșim vineri la cină și să-i testăm. Să ieșim în același timp… dar în orașe diferite.

Avem și o limitare: pentru că FoodPanda sunt prezenți în anumite orașe, trebuie să fii și tu vineri într-unul dintre orașele respective pentru a participa.

Astea-s orașele: Bucureşti, Arad, Bacău, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Cum procedăm:

  1. intri acum pe foodpanda.ro;
  2. Îți alegi orașul și adresa la care ți se va livra mâncarea vineri.
  3. Alegi restaurantul din lista disponibilă pentru orașul tău.
  4. Scrii un comentariu la articolul acesta în care precizezi în ce oraș vei fi vineri, pui link-ul restaurantului și îmi spui și numele a doi-trei prieteni cu care ieși la masă (o să pun eu primul comentariu la articolul acesta, ca să ai un exemplu clar).

Stadio food - recomandari mancare Bucuresti (4 of 4)Ce se va întâmpla vineri? Cei cinci care vor câștiga își vor invita doi-trei prieteni la masă și vor comanda de pe FoodPanda în valoare de 200 de lei. Nu plătesc ei nimic, am rezolvat eu asta.

Ce au de făcut după? Nimic special: să mănânce și să se simtă bine. 🙂

Dacă apoi au chef să-mi transmită și un feedback, o poză sau câteva cuvinte… e perfect. Dacă nu… nu-i bai!

Deci… te scot la masă vineri, pe tine și pe prietenii tăi? 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...