Sari la conținut


fou-roux
Mi s-a cerut ajutorul, public acum mesajul integral, in speranta ca se va gasi cineva care sa poata rezolva situatia.

Carnavalul Mondial de Marionete reprezinta cea mai importanta scena a artei de animatie din lume, iar Romania a fost selectata sa participe prin piesa Fou Roux, regizata de Cristina Andreea Ion, un spectacol ce aduce pe scena viata lui Vincent Van Gogh prin interactiunea unor papusi in marime naturala cu actori reali, combinand teatrul cu arta plastica, dansul si multimedia.

Organizatorii evenimentului asigura toate cheltuielile de la fata locului, mai putin drumul dus-intors.

De aceea, cautam unul sau mai multi sponsori care sa ne poata ajuta sa fluturam steagul Romaniei pe cea mai importanta scena a lumii artistice de animatie.

De asemenea, aceeasi trupa a fost invitata sa joace in deschiderea Carnavalului in fata a multor oficialitati de rang inalt. In sala, vor fi prezente personalitati de marca ai domeniului artistic din toata lumea.

Cristina Andreea Ion a participat alaturi de colegii sai de la Uninvented Theatre la Romanii au Talent cu aceste 2 numere: Auditia de la Bucuresti:

Fou Roux este proiectul ei solo.

Plecarea in Indonezia va fi promovata in media romaneasca la ore de maxima audienta, imaginea sponsorului avand, astfel, de castigat.

Cristina Andreea Ion – cristinaandreeaion [at] yahoo [punct] com (contact pentru cei interesati de sponsorizare)

2 comentarii despre "Arta vizuala se face cu bani. Se cauta sponsori."
  1. Cristi

    Uite ca nici nu stiam ca au participat la Romanii au talent. Daca e sa trag o concluzie fara prea mari cunostinte, asta chiar e talent si merita sustinerea voastra!

  2. Alina

    Consider ca e unul dintre cele mai reusite prestatii de la Romanii Au Talent. Cred ca e foarte greu sa reusisti cu atata precizie o asemenea reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.