Ape, barci, sporturi si aer liber! (bonus, like a bloss)

M-a sunat prietenul Strauss sa ma invite la spectacol. M-am si mirat, ca individul e cu sporturile extreme (e omul din spatele ShopExtrem.ro), nu-l vedeam jucand in Lacul lebedelor ci in Lacul boarderilor.

In sfarsit, mi-a explicat ca e vorba de spectacol intre ghilimele, e un salon de barci, echipamente pentru sporturi de apa si alte inventii legate de H2O. Daca va pasioneaza vedeti ca-i deschis pana duminica (mai multe info aici) si – inafara de barci, caci nu prea avem noi bani de-asa ceva – gasiti echipament sportiv pentru sporturi de apa la preturi foarte bune, e pont.

Eu mi-am gasit o jucarie dar e mult prea scumpa, costa cat o masina… JetBoarder se numeste, este fix ce mi-ar face bine vara asta (numai c-ar veni la pachet cu un “set cutite Andreea” si-atunci… lasati). Pun poza la sfarsitul boardului. Postului, zic.

Ce m-a rugat Adi sa va spun, insa, este ca au dat drumul la scoala de kite si sailing. Merg fix la Greci si au cursuri pe mai multe insule( Lefkada, Ithaka, Kefalonia si Corfu) , si pe langa kite sau sailing se fac si cursuri de scuba, cu snorkeling bonus. In caz ca nu stiati unde sa va faceti vacanta… poate luati si asta in considerare, zic kitesailing.ro.

Cat despre bonus… trebuie sa va spun ca Like a boss, devine, daca vorbim despre negri… Like a bloss. Mai jos avem si-un exemplu (am probat o nenorocire de canapea cu care esti aruncat de colo-colo pe apa, tras fiind de-o barca cu motor (puternic). Sadism curat!

 

Cat despre inventia aia despre care spuneam, Jetboarder, arata asa si costa 8k de euro. Parca, totusi, prea mult… dar cred ca trebuie probat pentru a avea o opinie elocventa.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • super_fotbal
  • 26.05.2012

  si eu salivez putin dupa jetboardu ala!
  I’m the Silver Surfer! 😀

  răspunde-i
 • Cosmin Stanciu
  • 25.05.2012

  Am incercat in vara canapeaua. Ai dreptate, sadism curat. Mai ales ca am fost pentru prima data. Si tipul care treagea ne-a vazut 2 barbati si a zis ca poate sa traga mai tare. Am fost foarte aproape de cateva ori sa ii dau celuilalt genunchi in gura. Plus ca de 2 ori am zis ca eu imi dau drumu’, nu mai puteam sa mai tin, cred ca am avut mai mult vointa decat putere. Si ca bilant dupa plimbare:o durere destul de intensa de incheietura la mana dreapta si un deget julit la stanga, ambele de la niste aterizari nereusite. Dar cred ca as mai face-o, senzatia este foarte tare

  • maniak
   • 28.05.2012

   Eu am incercat o perna gen, nu avea spatare si margini , doar cateva manere de care te tineai si grecul mai stia si ceva fizica, baga vantu sub noi si statea perna pe lateral. Am si poze !

  • Cabral Ibacka
   • 26.05.2012

   Am inteles, e lupta corp-la-corp, deci! 🙂
   Cat despre dat din nou… cred ca punem o canapea din asta pe Snagov, la vara. Daca nu ai probleme cu ciupercile… dau de stire pe-aci. 😉

  răspunde-i
 • Loading...