Andra Bogoi.

Spuneam acum ceva ani aici pe blog ceva legat de valoarea pe care ti-o dau prietenii care se lupta pentru tine. Si in cazul Andrei Bogoi e la fel, ii vezi calitatea umana prin inversunarea cu care prietenii ei se lupta s-o salveze. Daca vrei si poti… ajuta si tu.

– Bai, sunt cam bolnava.

– Cum adica? Ce ai?

– Cam am cancer.

Asta e dialogul prin care prietena Andrei a aflat de boala. Si tot ea povesteste mai departe…

Apoi m-a intrebat daca sunt bine. Mi-a spus ca a inceput chimioterapia si mi-a explicat ce tip de cancer are. 

Andra are cancer limfatic, in stadiu 4 (Limfom malign nonhodgkinian cu celula mare B CD 20+C833, stadiu 4). Chinul ei a inceput de Craciun, in 2011, cand a inceput sa se simta foarte rau. A fost diagnosticata gresit cu rubeola, apoi cu tuberculoza. A trecut prin calvarul unui tratament foarte agresiv (pentru tuberculoza) degeaba! pentru ca diagnosticul era altul. Acum face chimioterapie la Fundeni, dar se simte foarte rau.

Vrem sa o scoatem cat mai repede pe Andra din Romania. Destinatia? Viena, spitalul AKH.

Avem nevoie de 100 000 de euro, pentru cazare, consultatie si un tratament complex de 3 luni.

De cand am inceput sa popularizam cazul ei, am primit zeci de raspunsuri. Oamenii sunt gata sa o ajute, pentru ca stiu ca e un om valoros. 

Andra da inapoi comunitatii de cand se stie. E timpul ca noi sa o facem sa simta spiritul acestei comunitati si sa o rasplatim! Vrem sa o lasam in continuare pe acest pamant, sa faca bine si sa raspandeasca veselie!

www.andrabogoi.ro

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
  • Catalin Zălog
    publicitate

    Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

  • […] citit la Cabral pe blog despre inca o poveste trista:(  Sunt asa de multe cazuri si auzi de statistici care spun […]

    răspunde-i
  • Loading...