Sari la conținut

Am tot spus că e normal și e bine să ceri ajutor, atunci când ai nevoie… dar tocmai eu m-am tot codit să pun în aplicare sfatul, în ceea ce privește site-ul asociației noastre.

Facem acțiuni umanitare, atâtea cât ne duce capul și cât reușim să finanțăm, de multe ori pentru copii cu probleme, instituționalizați sau copii care provin din familii cu probleme financiare.

Nu mutăm munții din loc, nu schimbăm clima… dar credem că reușim, măcar punctual, să le punem un zâmbet pe moace.

Am avut timp să facem de toate… dar site-ul a ajuns de-i vai steaua dânsului.

Pentru tot ce lucrăm în rest pe online avem o echipă mică (dar iscusită), Cătălin Zălog și Cristi Șerb fiind nucleul ei.

Totuși, oamenii sunt praf cu timpul în perioada asta, nu-i pot ruga tot pe ei…

Dacă ai timp și crezi că ne poți ajuta să împrospătăm cumva micul site al asociației… te rog să-mi dai un semn, chiar am avea nevoie de o mână de ajutor pe treaba asta.

16 comentarii despre "Am avea nevoie de puțin ajutor cu site-ul asociației"
 1. Marian

  Salut, Cabral
  Si eu stau prost cu timpul insa daca ai un deadline decent as vrea sa ajut. imi poti trimite, te rog, mai multe detalii pe mail?
  Multumesc anticipat,
  Marian

 2. criserb

  Bați vreun apropo micuțule? :P

 3. marius

  Salut,
  vad ca e un WP pus acolo. Daca vrei te pot ajuta cu o tema mai de Doamne’ajuta si cu implementarea ei. Eventual updateuri/securizare si/sau mentenanta WP daca e nevoie.

 4. Paul Trasca
  Paul Trasca

  Ti-am dat pe formularul de contact un mail si un nr de tel

 5. Cosmin Antohi

  Salut Cabral!

  Ajut cu cea mai mare placere în măsură în care ma pricep. Nu prea le am cu site-urile dar am niște 12 ani de grafica în spinare. Dacă pot pune umărul cu ceva, da-mi de veste.

 6. Alexandru

  În martie va putem ajuta. Instalare și configurare template, plus pluginuri sau design custom, în funcție de necesitățile voastre. For free, desigur:).

 7. Alexandru

  Apropo, nu țin neapărat să publici comentariul precedent.

  O zi excelentă.

 8. Madalina

  Salut Cabral si eu te pot ajuta cu orice este necesar, gratuit (grafica, web content etc.). Imi poti scrie un e-mail la [email protected] cu detaliu brief proiect, oricand ai nevoie.

  PS: am schimbat template-ul website-ului si suntem in constructie acum, asadar momentan nu iti poti face o opinie din perspectiva aspectului sau :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.