All eyes on Citroen, pentru Cupa Davis!

L.E. Il cheama Marian Perijoc si… cu putina atentie a reusit sa ia biletele de sub stergatoarele acelui Citroen C5. Felicitationes!

Concursul se adreseaza celor care au ochi si-i folosesc, memorie functionala si ceva atentie distributiva…

Cu acest concurs inaugurez o idee pe care o am de ceva timp, conceptul (pompos spus) este simplu: ALL EYES ON… se bazeaza exclusiv pe dorinta de interaractiune a umanilor si pe capacitatea lor de a observa detalii, de a fi atenti la lumea care-i inconjoara.

Incepem cu un concurs blitz, primul venit-primul servit! Premiul este compus din doua invitatii VIP la Cupa Davis + doua bilete de acces la restaurantul VIP din incinta. Cu alte cuvinte… cine se alege cu premiul se alege cu tratament de rege (plus regina), deci cu o sambata perfecta!

Conceptul ALL EYES ON… este simplu prin definitie. Intai se dau informatiile principale, si-apoi, la anumite intervale de timp, apar indicii suplimentare.

Ideea nu este de a scoate oamenii pe strazi, nici gand! Ideea este ca acei oameni care reusesc sa retina cateva informatii se pot trezi ca – mergand prin oras – recunosc indiciile si castiga un premiu neasteptat…

Primul concurs din seria asta se bazeaza pe un Citroen C5, detaliile si ponturile fiind de gasit pe www.MonCitroen.ro.

Ochii mari, All eyes on Citroen!

Apropos, comentariile sunt inchise aici, vorbim pe tema asta la topicul dedicat de pe moncitroen.ro, nu pot sa urmaresc doua discutii simultan (stiti… weekend…).

Pe aceeași temă

Comentariile au fost închise