Adevăru’ e că…

Dă-i un [play] lui Shift și citește…

Adevăru’ este că știu că nu-s perfect. Ba, de fapt, nu-i nimic perfect la mine.

Adevăru’ este că mă uit în jur și văd mări de oameni nefericiți.

Adevăru’ e că încerc să aduc bine pe lume și simt că de cele mai multe ori patinez în gol. Adevărul este că – oricât de mult bine fac – la sfârșitul zilei știu că binele adus de mine este relevant exclusiv la nivel de individ. Overall… nu sunt nici măcar irelevant. Sunt inexistent.

Adevăru’ e că știu că per ansamblu oamenii sunt urâți. Luați la grămadă suntem egoiști, indiferenți, individualiști.

Adevăru’ e că știu că m-am înconjurat de oameni buni doar pentru a mă minți că lumea e frumoasă. Știu, bă, că ăia buni sunt puțini. Și țin de voi cu dinții…

Adevăru’ e că mi-aș dori să știu să schimb în bine. Dar nu știu să contez decât la nivel de individ.

Adevăru’ e că sunt conștient că sunt trist. Dar mă mint singur că nu-i așa.

Iartă-mă, te rog. Adevăru’ e că azi sunt cam trist.

pompeii archaeological site 2015-18

35mm F2.8 1/2000 ISO250

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Bea
  • 21.03.2016

  Te imbratisez si sper sa iti arunci ochii pe fereastra, iar soarele sa te faca sa zambesti! Zi faina!

  răspunde-i
 • Fab
  • 20.03.2016

  Aloha!
  Poate oamenii luati la gramada sunt egoisti, indiferenti, individualisti. Si nici nu mi se pare ciudat ca e asa. Partile mai putin bune ale celor din jur pot fi imprumutate mult mai usor in comparatie cu cele bune. Sa ne gandim doar la ultima data cand cineva a reusit sa ne transmita foarte usor o stare de agitatie, nervozitate, care ne-a facut la un moment dat sa nu mai fim noi.
  Da, tu contezi pentru fiecare individ care e dispus sa citeasca ce scrii si sa te inteleaga. Sa inteleaga ca nu e usor sa-ti pui sufletul pe tava, sa simti si sa transmiti. Dar acesti indivizi, uniti de tine intr-un grup, sunt, asa cum spuneai si tu, buni si frumosi. Iar ei merg si transmit lucrurile astea extraordinare pe care le imparti tu, altor indivizi. Iar daca acei indivizi sunt putin receptivi, atunci putem vorbi de o mica revolutie. (Incerc sa spun ca tu ii ajuti pe oameni sa arate mult mai usor lucrurile frumoase 🙂 )
  Eu iti multumesc pentru toate gandurile si trairile share-uite. Cred ca cei care iti citesc blogul in mod constant pot ajuta cu un feedback mai consistent, tocmai pentru a-ti confirma ca ceea ce faci conteaza. Si eu ma numar printre ei.
  Esti tare!

  răspunde-i
 • Cristian
  • 20.03.2016

  Salut,

  Din pacate nu e gata motocicleta, ca te-as invita la o raita mica prin tara. Poate reincepi sa zambesti dupa ce vezi soarele cateva ore.
  Adevaru’ e ca ai reusit sa motivezi mai multi oameni sa faca ceva, sa se ridice si sa faca ceva. Orice. In primul rand pentru ei, pe urma poate si pentru cei aproape de ei.
  Adevaru’ e ca esti un om bun care merita laude pentru toate actiunile lui.
  Adevaru’ e ca am donat si am ajutat mai multe persoane sau cauze datorita tie.

  Suna-ti fata, sotia, mama spune-le cat sunt de importante pentru tine. Adevaru’ e ca asta o sa te faca sa te simti mai bine. Pe urma invita-le la o plimbare cu sau fara bicicleta in parc. Fara telefoane sau alte tehnologii. Bucurati-va linistiti de o zi frumoasa de martie.
  Adevarul e ca plimbarea asta va va face ziua frumoasa.

  Nu esti trist! Na, ca te mint si eu. 🙂

  răspunde-i
 • Loading...