Sari la conținut

Dap, acum am ajuns, am vrut sa ma duc la intalnirea bloggerilor de la Craiova dar, cu multe regrete, n-am reusit, evenimentul de la Sibiu a durat mai mult si calculand drumul la 2,5 ore (Sibiu-Craiova) am fi ajuns dupa spartul targului. Sper ca data viitoare sa se anunte mai din timp si sa ii cunosc si eu pe oamenii din partea asta, sunt cativa care scriu si fac lucruri interesante (da blogatule, cu tine in frunte).

Am ajuns acasa dupa un drum destul de obositor, Valea Oltului are iar doua semafoare, cozi lungi, depasiri ioc, pic de politie pe A1 deci… toata lumea gonea de parca ii alergau radiatiile nucleare, noi ne-am luptat cu oboseala si am mers incet… dar am ajuns acasa si m-au intampinat cele 76 de mailuri… am raspuns la toata lumea… sper, si mai sper un lucru… sa avem o saptamana mai buna cu totii.

Apropos, ce parere aveti despre uninominale?

12 comentarii despre "Acasa."
 1. Etherfast

  No bine-ai venit, baga mare si raspunde si in documentu’ de taskuri :)

 2. Alin

  Pacat ca nu ai venit, a iesit foarte misto :) Te asteptam data viitoare.

 3. OmarPlutoBlog

  Home sweet home ! :) Vorba aia : „Nicaieri nu-i mai bine ca la tine acasa !” :) AM ZIS

 4. FuckYouTovarasi.blogspot.com

  Omar vrea la tine acasa, dupa cum vaz ! :P

 5. victoria casian

  Jeez… atat de multe mailuri?:O
  Pai cam asa am patit-o si noi la Sibiu…cand am plecat spre el, dar cand ne-am intors era plin de politie, am mai luat si o amenda ca am depasit viteza cu doar 21km pe o sosea. Cred ca acum ai nevoie de un somn ca la carte…

 6. loredana

  Bun venit acasaaaaa..Pup

 7. Blogatu

  Da, te asteptam la urmatoarele intalniri :)

 8. Hector Brutacu

  Părerile noastre(ale românilor) sunt precum hârtia igienică reciclată la mana a 3-a , pentru politicienii şi politica românească . Aşa că eu unul prefer să „mă abţin” şi să îi las să se şteargă cu degetele goale, pe care sunt foarte sigur că mai apoi le vor îndesa cât mai adânc în gurile lor cleioase,pentru a nu se pierde nimic din procesul tehnologic …

  NU AM VOTAT LA LOCALE ! NU VOI VOTA NICI ACUM … ŞI CRED CĂ NU VOI MAI MERGE VREODATĂ LA VOT ÎN ROMÂNIA ! POATE CĂ VA VENI VREMEA CÂND VOI CERE STATULUI SĂ MI SE RESPECTE DREPTUL DE A RENUNŢA LA CETĂŢENIA ROMÂNĂ !
  Poate că sunt prea pesimist… dar sunt de părere că România a pornit pe un drum fără întoarcere . Un drum care o va face să dispară de pe hartă nu peste mulţi ani. România nu ne mai aparţine ! Mare parte dintre românii de rand care o populează astăzi sunt simple corpuri umblătoare, fără „identitate”… SIMPLU DECOR FĂRĂ INTELIGENŢĂ, CĂPŞUNARI, JUMULITORI BURUIENISTI … VOTANŢI PE SUME ÎNTRE 10-50 de EURO !

  Politicienii şi politica românească au cu toţii aceeaşi culoare(culoarea materiilor fecale în care se scaldă) şi sunt croiţi după acelaşi calapod, indiferent de hainele în care se îmbracă…

 9. Hector Brutacu

  :D

  Mesajul meu anterior este raspunsul la intrebarea „Apropos, ce parere aveti despre uninominale?”… Asta pentru a nu se interpreta gresit si a crede lumea ca ma trezesc comentand sub influenta caniculei … :)))

 10. ketherius

  Votul uninominal ar trebui, macar teoretic, sa aiba un efect pozitiv in viata politica a Romaniei. In primul rand candidatii vor trebui sa faca ceva pentru a atrage voturile: fie ca exprima o parere, fie ca promit ceva, fie ca doneaza sau construiesc ceva, vor fi nevoiti sa faca, pentru a se asocia cu fapta respectiva in ochii oamenilor. Le va fi mai greu sa fie alesi pe carisma d-lui Iliescu, pe promisiunile d-lui Nastase sau pe vrajeala d-lui Geoana. Pe de alta parte, dupa ce au asociat promisiunile cu un chip si i-au dat ceva (votul lor), or sa inceapa sa se simta si tradati daca alesul nu le sustine interesele – ceva gen „Bai, Gigele, te-am votat ca sa-mi dai si tu nimic? Las’ ca la anu-l votez pe Costachel, o sa vezi tu!”

 11. Michelle

  relativ sau absolut? (de vot vb)

 12. izabela

  nahh ciuda mi:|!

  da am vazut ce ai vazut si uh!!!:x

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.