Acasa. 13 ani. La mai multi!

La mine s-au facut 10 ani de Acasa. Multi, putini? Nu stiu, dar stiu ca-s 10 ani frumosi.

Cand am ajuns postul avea o directie si un ritm, deloc monotone. Si postul asta niciodata nu a stat degeaba, nu a batut pasul pe loc, a evoluat tot timpul. Schimbarea a venit zi-de-zi, si o mica parte din schimbare am fost si eu.

Cand am aparut prima oara la Povestiri Adevarate era o emisiune care se lupta sa ajute oameni. Da, facea rating, caci si asta trebuia sa faca, dar in acelasi timp rezolva problemele oamenilor care apelau in disperare de cauza. Zeci de suflete si-au gasit rezolvarea in acea mica redactie, ajutati de mainile intinse de alte suflete, sufletele celor care se uitau la emisiune si vroiau sa ajute. Si ajutam in felul nostru, cat mai vesel posibil, cat mai optimist.

A venit apoi Un barbat adevarat. Cat am mai ras la emisiunea aia… barbatii show-biz-ului concurau pentru recunoastere si distractie, trebuiau sa arate ca sunt barbati adevarati. Si au aratat… buze sparte, maini arse cu fierul de calcat, degete sucite, glezne tumefiate… ziceai ca ne ciomagim invitatii, nu ca-i provocam la teste! Dar a iesit bine, lumea se uita si radea cu pofta…

Au aparut telenovelele… numai cuvantul asta ii face pe unii sa se infioare dezaprobator, stiu. Dar infioratii astia nu sunt singurii care se uita la teveu, cu toate ca ei se considera miezul. Si la inceput doar gospodinele, apoi si multi altii au ales sa se uite. Si s-au uitat caci era film de tv, da, dar facut de calitate, si oamenii au apreciat.

Nu ma mai lungesc, cu toate ca sunt multe de povestit din toti anii astia… 13 in total! La mai multi, frumosi si veseli!

L.E. Daca stiti metode sa tratati ranile provocate de tocuri ascutite de 12cm… spuneti cu incredere, dupa cum spuneam si la ProTv Magazin, sunt in pericol!

Pe aceeași temă

Comentariile au fost închise