8 aprilie. Nu uita!

1. selenavlad.ro

2. andreiteodoroiu.wordpress.com
Andi are nevoie de un transplant de ficat. Nu se poate face aceasta interventie in Romania deoarece ar insemna o lista de asteptare care,in conditiile afectiunii lui ,nu ii ofera nicio sansa, iar aparatura si resursele necesare recuperarii sale -incomensurabil de importante- nu sunt disponibile in momentul de fata la discretie pentru pacienti in tara,fapt ce reprezinta un risc mult prea mare, timpul lucrand acum impotriva lui.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Andra
  • 30.03.2011

  Am donat telefonic insa mi-ar placea tare mult sa merg si la concert,sper sa-l conving pe urs sa lase vineri seara munca deoparte si sa mergem.

  răspunde-i
 • Filip Sanziana
  • 29.03.2011

  Revin cu mai multe detalii despre apelul umanitar pe care l-am facut acum cateva zile printr-un mesaj la sectiunea contact.Spuneam acolo ca sunt si eu martora la povestea trista a unui prieten foarte bun pe care incercam sa-l ajutam sa depaseasca un moment oribil.Apelez la tine cu gandul ca daca ai putea posta pe blog despre asta,ne-ar ajuta enorm.Intre timp am reusim sa facem un site http://www.andreiteodoroiu.ro unde e deasemenea postat si un filmulet,facut tot de noi,un spot prin care am vrut sa transmitem un mesaj puternic,si anume ca fiecare dintre noi poate face diferenta.Pe blogul creat initial pt el,cand nu reusisem sa punem la punct siteul ,se gasesc si analizele doveditoare..daca ai putea totusi sa postezi linkurile la tine pe blog,eventual si filmuletul..ne-ar fi de mare folos!! multumim din inima..!!
  blog:http://andreiteodoroiu.wordpress.com/
  filmulet

  răspunde-i
 • Loading...