643.000 de elevi ținuți acasă de frica teroriștilor

ghiozdanÎn Los Angeles s-a luat marți hotărârea ca toți cei 643.000 de elevi să stea acasă după ce a fost primită de către autorități o amenințare teroristă legată de școli.

În LA sunt peste 1200 de școli, toate fiind astăzi închise și verificate pentru a nu pune elevii în pericol.

Amenințări teroriste se primesc des, din ce declară autoritățile din SUA, dar se pare că aceasta a fost o amenințare ce părea că se susține.

Și uite cum în plină campanie electorală se mută discuțiile din zone relativ terne și tehnice în zona terorismului domestic, o temă mult mai dureroasă pentru orice națiune.

Ce zici?

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Michelle
  • 16.12.2015

  Problema este ca in LA sunt destul de multe probleme, multa lume poarta arma legal sau illegal. De aceea si politia este foarte drastica in cazul in care nu te legitimezi si incepi sa ai un comportament agresiv. Adica nu orea se discuta.. se baga bataie ca la magar in panta (in cel mai bun caz) sau in cel mai rau caz te intorci acasa in patru scanduri. Dar na….dupa cum devine cazul! Se pare ca dupa problemele economice in care se scalda partea aia de tara rata criminalitatii a crescut. Nimeni nu si-ar mai trimite copilul la scoala numai sa se afle ca a fost vreo chestie in zona. Nimeni nu-si poate asuma responsabilitatea unei posibilitati. Copii sunt antrenati semestrial, pentru, incendii, cutremure…etc. Dar nimeni nu te poate antrena daca intra un dement cu arma sau daca iti explodeaza camera in care inveti cum sa te comporti. Si apoi una este sa ai un exercitiu si altceva sa fii pus fata in fata cu problema respectiva. Sunt si stiri alarmiste destule dar….exista acel dar pentru care e mai bine asa!

  răspunde-i
 • Tonys
  • 15.12.2015

  Eu merg pe principiul: lucrurile se fac, nu se discuta. Stiuuu, nu-si poate asuma nimeni raspunderea unui eveniment de genul asta(atac terorist) daca acesta este cunoscut si totusi se ignora. La fel si cu avioanele. Vaii, alerta terorista si hopa aterizeaza avionul. Cand a fost sa fie, nu s-a mai anuntat. A explodat si gata. Vezi ultimul incident cu aeronava ruseasca.

  răspunde-i
 • Loading...