5 greșeli capitale care te transformă din prietenul lui în Inamicul Public Numărul 1

Știți situația… prietenul Mihai te anunță că și-a făcut gagică.

Fata este prezentată grupului de prieteni, își face o idee despre fiecare, e politicoasă și prietenoasă, ba e chiar de gașcă și bea o bere cu gașca. Vai, dar ce mișto e prietena cea nouă a lui Mihai!

Asta, desigur, până atunci când faci cele 5 greșeli capitale care te transformă din prietenul lui în Inamicul Public Numărul 1:

1. Să aduci în discuție fosta lui iubită. Se discută despre mers la mare și tu te trezești vorbind:

– Moamăă, poate facem o plecare mișto ca anul trecut, când am fost cu mașina Iuliei, ce party bestial a ieșit!

Ea nu știe de Iulia. Ea întreabă despre Iulia. Tu-i explici că e fata cu care Mihai a trăit trei ani și pe care a cerut-o de nevastă.

Bravo, ești mișto. Cu această ocazie trecutul lui are o față. Și ochi mișto. Și niște sâni plini și fermi. 

2. Să povestești despre agațamentele pe care le făceați împreună, tu și Mihai, în trecut.

– Păi eu și cu Mihai suntem bombă împreună! Mihai le ia cu cărțile pe care le citește el, cu filosofii din alea complicate (îți dai seama, tembelule, că sunt șanse mari ca așa s-o fi agățat și pe ea, da?!)… n-au nicio șansă, cad ca găinile! Apoi vin eu și le iau la bar, patru tequila și… bang, ne prinde răsăritul transpirați! Spec-ta-col!  

Gata, tocmai i-ai confirmat temerile, ai fost avansat la rangul de Satana.

3. Să povestești despre petrecerile complet demente pe care le pui la cale, petreceri în care centrul universului este compus din fete frumoase și dezinhibate, din alea care nu vor să doarmă singure niciodată! Ba, mai mult de-atât, vor să doarmă în gașcă… că-s sperioase, săracele.

Vorbești de funie în casa spânzuratului, oprește-te!

4. Să-l inviți pe Mihai la discotecă. Doar pe Mihai. În ideea că e seară de băieți. Iar ea știe încă de la punctul 3 de mai sus în ce univers o să-l introduci pe Mihai. Univers din ăla cu fete singure și sperioase… săracele.

Dacă mâine te calcă autobuzul și crăpi ea-și va lua o rochie din noua capsulă HM în cinstea evenimentului. Ceva trist… cu mult roșu.

5. Să povestești ce viață sexuală spectaculoaso-bogată ai tu.

Să începi să-i spui ce lipsit de inhibiții ești, cum le învârți tu pe degete, cum nicio idee, oricât de nebună, nu este lăsată deoparte. Și, mai rău, să-i spui de gemene.

În urechile ei e ca și cum i-ai povesti unui copil fără jucării despre Disneyland. Copilul fără jucării e Mihai…

Deci… ce ai de făcut în așa fel încât să nu te transformi din prietenul lui în Inamicul Public Numărul Unu?

Nu ai nicio amintire cu Mihai, excluzându-le pe cele din călătoriile voastre la mănăstirile din Moldova. Atunci când ați fost singuri. Și a fost trist. Și a și plouat.

Nu-ți amintești foarte clar nicio fostă iubită de-ale lui Mihai. Și, oricum, erau urâte ca porcul. Dar chiar… a avut Mihai vreo iubită?!

Tu nu mergi la petreceri. Sunt niște evenimente triste, pline de disperați care vor sex. Yukk, ce scârbos! Tu vrei serate literare și concerte de muzică clasică.

Mihai n-are ce să caute în discotecă. Tu, că ești un om chinuit de singurătate, te duci… că n-ai încotro. Dar el, acum că are o relație, nu mai are dreptul să mai calce în așa loc urât. Ptiu, ptiu!

Declari dimineață-prânz-seară că ce trist ești tu că n-ai o relație. Că ce ți-ai dori. Că ce-l invidiezi pe Mihai că el și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche! Că ce ți-ai dori și tu așa ceva… (bine, nu insista prea tare cu asta, o să încerce să-ți repare viața cu toate prietenele ei care-s singure).

Așadar… ne-am înțeles?

Smile and wave, boys, smile and wave!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ana
  • 08.02.2016

  Daca se intampla asa, prietena lui Mihai este o persoana total nesigura in privinta propriei persoane, frustrata si complexata, pentru ca Mihai a renuntat la discoteca+alte “distractii” pentru ea. Iar in ceea ce priveste trecutul lui Mihai si noua lui prietena are un fost, un cerc de prietene si de asemenea poate “iesi ca fetele in club”

  răspunde-i
 • optimistul
  • 08.02.2016

  Da de faza in care iti amintesti impreuna cu Mihai de betiile trecute , ce zici ? Alea lasate greu cu di toate, Gica, cu di toate :))

  • Attilla
   • 08.02.2016

   asta e simplu: Mihai nu bea, nu fumeaza, nu are vicii si ea e prima tipa din viata lui, tipa pentru care a asteptat toata viata….ce naiba 🙂

  răspunde-i
 • Attilla
  • 08.02.2016

  6. Nu te culca cu prietena lui Mihai
  6 bis. Nu te culca nici cu cea mai buna prietena a prietenei lui Mihai

  • Cabral Ibacka
   • 08.02.2016

   Păi am spus din start că sunt prieteni. Deci varianta 6 nu există.
   Cât de 7… e inclusă în varianta 5.

  răspunde-i
 • rox
  • 08.02.2016

  ceva trist….cu mult rosu =))=))=))=))=)) foarte trist :)):))

  răspunde-i
 • Teodora
  • 08.02.2016

  Ooooooo da!!! Are my better half un astfel de exemplar in cercul lui, care a incercat cu insistenta manevrele de la punctul 4 :))) Vizualizam cum imi cumpar ceva trist din colectia capsula H&M…asa cu roz, ca parca merge mai bine cu funeraliile

  răspunde-i
 • Loading...