Sari la conținut

Până acum trei ani nu mâncam pește. Și-apoi am ajuns din nou în Deltă.

Prima oară scurt, așa, la Tulcea, am mâncat un borș de pește. 5 porții.

Nu glumesc, m-au oprit oamenii, că-și făceau griji că dau ochii pe bulgari.

Apoi am tot încercat ba una – ba alta, am niște prieteni lipoveni și m-au bătut la cap până m-am pus la masă.

Totul a culminat toamna trecută, în Deltă, când am băgat spaima-n dânșii.

Am mâncat alt borș de pește, la prietenii prietenilor. La o casă de vară a pescarilor. O chestie din stuf, mică și prăpădită, dar unde se gătește de mânci și aplauzi ca foca simultan (când găsesc pe unde naiba am pus pozele, le pun pe blog. E chiar mișto locul…).

Foarte bun am mâncat și la Gren Village (au un bucătar complet nebun, ne alerga pe-acolo cu trei feluri la fiecare masă, am scăpat doar când a trebuit să plece la o nuntă undeva în Moldova), doar că acolo mi-am făcut timp și uneori am mai tras și câte un cadru, n-am atacat direct…

Mănânci pește?

Unde mănânci pește bun în București?

27 comentarii despre "Până acum vreo 3 ani nu mâncam pește."
  1. Hawkeye

    Cand spui ca ai mancat cinci portii, nu suna a reclama buna pentru oamenii aia, oricum ai lua-o. Concluzia e ca portiile au fost prea mici, nimeni nu poate manca cinci portii obisnuite. Desi, daca ma uit la marimea ta… :D

    răspunde
    • Lucian

      Și eu tot 5, cinci, portii am mâncat prima dată:-))). La un prieten acasă, deci porția a fost cât am vrut eu de mareeee :-)))

  2. Marius

    Suna cunoscut ce zici acolo Cabral.
    Si eu aveam „alergie” la peste pana sa cunosc actuala sotie!
    De cand am dat de un peste facut cum trebuie nu l-am mai evitat.

    In Bucuresti, recunosc ca inafara de cel facut acasa am mai mancat un bors de peste bun la Mamma Leone
    http://mammaleone.ro/

    răspunde
  3. Ruse Emilia Valentina
    Ruse Emilia Valentina

    Mi-ai facut pofta de peste!!! Prajit, crestat marunt sa iasa crocant!!! Azi am alt meniu, dar maine o pun de peste!!

    răspunde
  4. Miriam

    In Bucuresti n-am gasit inca peste de sa nu ma mai ridic de la masa. Eu si al meu mergem la Two Lakes Two Brothers la Tancabesti…e divina mancarea acolo.
    Am auzit ca Restaurantul Ivan ar fi fain, in capitala.

    răspunde
  5. TheShoarex
    TheShoarex

    In piata la Dorobanti – Raionul de Peste. Un pic cam scump dar merita toti banii.

    răspunde
  6. Radu

    Cherhana 23 prin zona Muncii are peste destul de bun. E de testat si Ivan Pescar, la cel din Tulcea e foarte bun.

    răspunde
  7. Andrei

    In Bucuresti la Victorita Pescarie in capat la Sos. Andronache. In Tulcea la Ivan Pescar. Acasa la mama soacra care e tot lipoveanca si face cea mai buna scordalea!

    răspunde
  8. Dan

    Recent, la Ivan Pescar in București.

    răspunde
  9. Alexandru
    Alexandru

    Salau de Dunare adevarat, proaspat, nu congelatul de Nil care tine toate meniurile de nunta/botez/bodega. Kane Restaurant pe langa Stefan cel Mare, e cel mai bun salau pe care l-am mancat vreodata in Bucuresti.

    răspunde
  10. Cristiana
    Cristiana

    Pfoaaaa in ce hal arataaaa!!! Huoooo!!! Unde naiba gasesc eu peste la ora asta ‘t-ar pozele sa-ti fie!!!

    răspunde
  11. Cristi

    Gata mosule (si.o zic cu simpatie). Ajunge cu green village. Am prins ideea. Sint magnifici, minunati, unicati. Ti.ai asigurat acces pana la sfarsitu’ timpurilor acolo. Da’ ar fi cazu’ sa te opresti.

    răspunde
  12. Alina

    La Pescaria Dorobanti in Bucuresti as zice ca e coltul de Delta descoperit de mine, desi am incercat si Mamma Leone si Victorita. Pe langa faptul ca orice ai alege sa mananci e demential – storceagul, daca tot vorbim de ciorbe, si oamenii care administreaza localul sunt grozavi. E un local foarte mic si cozy. Recomand rezervare. Noi ne simtim grozav acolo. :)

    răspunde
  13. Elena

    Frumuseti si oameni….

    răspunde
  14. Adina

    Recomand borsul de peste de la ciorbarie. Genial ca toate ciorbele de acolo. Sunt 3 locatii in Bucuresti, ultima deschisa pe Academiei

    răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.