Sari la conținut

Pentru sufletul omului, oricine ar fi el și oriunde ar fi el. De sentiment, cu sentiment. Uneori cu lacrimi, alteori cu zâmbet, pentru suflet.

Doi ani.

Doi ani. Și suntem tot acolo. Doar mai puțini cu 65 de suflete. Doi ani. Și suntem aceiași. Doar mai singuri, unii dintre noi. Doi ani. Degeaba. Mi-e dor de voi. Ne e dor de voi. Dar noi nu merităm să vă fie dor de noi.

Cea mai amară minciună din lume

[de pe desktop/laptop pleacă piesa singură. Dacă citești de pe telefon apasă Listen in browser. Sper că ai căști…] Oamenii mint. Oamenii mint prin omisiune, prin exagerare sau prin modificarea asumată a adevărului. E în natura omului să mintă. Uneori mințim pentru a face bine, pentru a menaja sentimentele cuiva, pentru a nu face rău. Alteori mințim… citește tot Cea mai amară minciună din lume

Nu mă lăsa.

[PLAY]. Și citește, de ai un moment de respiro… [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140608068″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /] Încredere. Pe ea se clădește viața omului, oricare om ar fi el. Cu cât ai mai multă încredere… cu atât ești mai puternic. Încredere în tine, în ce știi, în ce poți face, în… cât de multe poți duce.… citește tot Nu mă lăsa.

Nimic de spus. Doar ascultă.

Inspir. Expir. Cer spălăcit. Și nori răzleți. Inspir. Expir. O gură de vin. Inspir. Expir. Zâmbet. Inspir. Blues. Expir. Blues. Ascultă. https://www.youtube.com/watch?v=0Sl8JH2jq0g

Mi-a scris că se simte singură. I-am scris înapoi.

[PLAY] și citește. De-o fi momentul… [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/112908636″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]   Mi-a scris să-mi plângă că e singură. Că a părăsit-o pentru o prietenă mai tânără și mai frumoasă. Mi-a cerut un sfat. N-am avut. N-am avut altceva să-i spun decât că degeaba caută sfatul la mine… la mine sau la oricine… citește tot Mi-a scris că se simte singură. I-am scris înapoi.